طرز تهیه آب دوغ خیار سنتی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه آب دوغ خیار سنتی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه آب دوغ خیار آبدوغ خیار یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه تارت میرزا قاسمی خوشمزه یک پیش غذای خاص

طرز تهیه تارت میرزا قاسمی خوشمزه یک پیش غذای خاص

طرز تهیه تارت میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از خوراک های خوشمزه شمالی است که از ترکیب بادمجان کبابی و گوجه و تخم مرغ تهیه می شود. عطر و بوی این غذا …

طرز تهیه خمیر پیتزا نیویورکی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه خمیر پیتزا نیویورکی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه خمیر پیتزا نیویورکی پیتزا یکی از غذاهای بین المللی و فست فودی است که طرفداران زیادی دارد. اصلیت این غذا مربوط به ایتالیا است که در اصل یک لایه نان، …

طرز تهیه حلوا نثار

طرز تهیه حلوای نثار زنجبیلی حلوای نثار سه رنگ با پودر قند ارومیه اشپزخانه کوچک من حلوای کفگیری زعفرانی

حلوا نثار یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متنوعی تهیه می شود. اصالت این حلوای خوشمزه متعلق به ارومیه می باشد و یکی از معروف ترین حلواهای این شهر محسوب می شود. این حلوای خوشمزه مانند دیگر حلواها تهیه نمی شود و تقریبا شبیه به شیرینی می باشد. از این حلوای خوشرنگ و مجلسی بیشتر در مراسم های مذهبی و پخش به صورت خیرات و نذری استفاده می شود. دلیل اینکه نام این حلوا را نثار گذاشته اند این است که در ارومیه به پودر قند نثار می گویند و به همین دلیل در این شهر این حلوا را با نام نثار می شناسند، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای نثار
آرد سفید2 کیلوگرم
پودر قند1 کیلوگرم
روغن جامد1 کیلوگرم
عسل1 استکان
گلاب و زعفرانبه مقدار دلخواه
کره100 گرم

دستور پخت حلوا نثار

مرحله اول

برای تهیه حلوای نثار ارومیه ای ابتدا گلاب و زعفران را داخل شیرجوش می ریزیم و روی حرارت کتری قرار می دهیم تا دم بکشند.روغن را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله دوم

آرد را سه مرتبه الک می کنیم و به روغن اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم به مدت تقریبا 30 دقیقه تا بوی خامی آن گرفته شود(رنگ آن عوض نشود)بعد شعله را خاموش می کنیم و پودر قند (نثار) را مانند آرد سه مرتبه از الک رد می کنیم

مرحله سوم

سپس اضافه می کنیم و با دست خوب مواد را ورز می دهیم زیرا این مرحله ورز دادن در کیفیک حلوا بسیار حائز اهمیت است.آنوقت کره را می افزاییم و مواد را تفت می دهیم تا کره ذوب شود و بعد مخلوط گلاب و زعفران را اضافه می کنیم

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را مجددا با دست ورز می دهیم. اگر حلوا منسجم شده بود و زمانیکه با دست کمی از آن را بر می داشتیم از هممتلاشی نمی شد و کاملا بافت منسجمی داشت یعنی مقدار گلاب مناسب بوده است

مرحله پنجم

ولی اگر منسجم نبود کمی گلاب کم کم اضافه کنید و با پشت قاشق(به دلیل داغ بودن خمیر)مواد را در حد مخلوط شدن ترکیب می کنیم تا به خورد یکدیگر بروند.زیاد ورز دادن باعث به روغن افتادن می شود.

مرحله ششم

سپس عسل را می افزاییم و با مواد مخلوط می کنیم و مایه را کف سینی می ریزیم و پهن می کنیم و با پشت قاشق سطح روی آن را صاف می کنیم و با چاقو به صورت لوزی یا هر مدلی که تمایل دارید برش بزنید.

مرحله هفتم

در این مرحله حلواهای برش زده شده را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید و با انواع مغزجات پودر شده روی حلواها را تزئین می کنیم.برای مجلسی تر شدن حلوا می توانیم آنرا با کاتر های طرح دار قالب بزنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 9 بهمن 1399
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.