طرز تهیه جوجه کباب کاری خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب کاری

جوجه کباب کاری , طرز تهیه جوجه کباب کاری , جوجه با ادویه کاری

گاهی روتین های زندگی را میتوان با یک حرکت ساده تغییر داد و آن را لذت بخش نمود. احتمالا اگر شما هم در طول هفته مدام مشغول کار هستید، بی صبرانه انتظار یک پایان هفته هیجان انگیز و جذاب را خواهید داشت. دورهمی ها و مهمانی و گاهی حتی همین جمع های کوچک خانوادگی را میتوان با یک خوراک خوشمزه، بسیار لذت بخش تر نمود. ما امروز برایتان طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه ولی با دستوری متفاوت که شاید به گوشتان نخورده باشد را آماده نموده ایم. جوجه کباب کاری، از انواع غذاهای پرطرفداری است که به دلیل طعم دهنده های متفاوتی که دارد، میتواند یک گزینه فوق العاده برای دورهمی هایتان محسوب شود. مواد اولیه ای که در پخت این غذا به کار رفته اند، سرشار از مواد مغذی برای بدن میباشند و انرژی لازم را برای ادامه روزتان به شما خواهند داد، دستور غذایی این جوجه کباب کاری بسیار آسان بوده و وقت زیادی را از شما نمیگیرد. پیشنهاد میکنیم ناهار یا شام امروزتان را متفاوت از روزهای قبل تهیه نموده و لحظات خوشی را برای خودتان و عزیزانتان به وجود آورید. برای تهیه این جوجه کباب کاری لذیذ و ویژه همراه ما باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ2 عدد
نمک½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
آویشن½ قاشق چایخوری
ادویه کاری1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون5 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش3 قاشق غذاخوری
ماست پر چرب2 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده2 قاشق غذاخوری
سیر له شده½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل½ قاشق چایخوری
عسل1 قاشق چایخوری

طرز تهیه جوجه کباب کاری

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب کاری خوشمزه ابتدا میبایست یک چهارم قاشق چایخوری تخم گشنیز را به همراه نمک و آویشن آسیاب کنید. سپس روی یک تخته سبزی گشنیز (و درصورت دلخواه جعفری ) را خرد نموده و در ظرفی بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله ادویه ها را به آن اضافه نموده و کمی هم بزنید. پیازچه را روی تخته با چاقو به صورت حلقه های ریز درآورده و به مواد اضافه کنید. در ادامه تمامی مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله سوم

سپس به آن ادویه کاری و عسل را اضافه کنید. یک حبه سیر را به خوبی شسته، پوست آن را جدا و کاملا له نمایید. زنجبیل را با چاقو خرد کرده و به همراه سیر به مواد درون کاسه اضافه نمایید. مواد را خوب هم بزنید و با یکدیگر ترکیب نمایید.

مرحله چهارم

مقداری لیموترش را روی مواد چکانده و به آن ماست خامه ای یا چکیده اضافه نمایید. چند قاشق روغن زیتون و فلفل سیاه را روی مواد بریزید و مجددا تمام مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید تا طعم ها به خورد یکدیگر بروند.

مرحله پنجم

در این مرحله سینه های مرغ شسته شده را روی تختهای قرار دهید و آن را به یک اندازه برش دهید. سپس سینه های مرغ را در کاسه سس کاری ریخته و خوب به هم بزنید تا عطر ادویه ها به طور کامل به خورد مرغ برود.

مرحله ششم

در این بخش سینه های طعم دار شده را در پلاستیکی زیپ دار بریزید و آن را به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید. نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که باید خوب در پلاستیک را ببندید تا هوا وارد آن نشود.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از 3 الی 4 ساعت هنگامی که سینه های مرغ کاملا طعم دار شدند آن را از یخچال بیرون آورده و روی زغال بپزید. همچنین اگر به زغال دسترسی ندارید میتوانید مرغ ها را روی فر و یا تابه گریل نیز تهیه نموده و از طعم خوش آن لذت ببرید.

مرحله هشتم

دقت داشته باشید که اضافه کردن عسل نه تنها باعث شیرین شدن آن نمیشود بلکه طعم های ادویه ها را متعادل ساخته و رنگ کاراملی به جوجه ها خواهد داد، پس به هیچ وجه عسل را از دستور حذف نکنید.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 27 بهمن 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.