طرز تهیه کلوچه برنجی شیرازی خوشمزه و مخصوص بازاری

طرز تهیه کلوچه برنجی شیرازی خوشمزه و مخصوص بازاری

طرز تهیه کلوچه برنجی شیرازی کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به …

طرز تهیه کیک پنبه ای خوشمزه و مخصوص با بافت بسیار نرم

طرز تهیه کیک پنبه ای خوشمزه و مخصوص با بافت بسیار نرم

طرز تهیه کیک پنبه ای کیک پنبه ای یکی از انواع کیک های ساده بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه قطاب گردویی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه قطاب گردویی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه قطاب گردویی قطاب از جمله قدیمی ‌ترین و پرخاصیت ‌ترین شیرینی‌ های ایرانی است که در همه ایام سال و به خصوص به عنوان شیرینی پذیرایی عید نوروز هواداران فراوانی …

طرز تهیه نان ویانا

نان ویانا , طرز تهیه نان ویانا , دستور پخت نان ویانا

نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می شود و همۀ مردم از آن استفاده می کنند. نان، انواع مختلفی دارد، یکی از آنها، نان ویانا است که طرز تهیه نان ویانا ساده و راحت است، این نان مناسب برای ساندویج های گرم و سرد می باشد . این نان در فر پخته می شود، نان ویانا، بافتی حجیم و نرم دارد .پیشنهاد می کنیم این نان خوشمزه را در منزل تهیه کنید و برای مجالس و مهمانی های خود استفاده کنید. پس، با ما همراه باشید تا با هم طرز تهیۀ این نان خوشمزه را یاد بگیریم.

مواد لازم نان ویانا
آرد نانوایی500 گرم
نمک8 گرم
آب200 گرم
مخمر5 گرم
شکر35 گرم
روغن مایع300 گرم
بهبود دهنده نان (اختیاری)3 گرم
پودر عصاره مالت (اختیاری)2 گرم

دستور پخت نان ویانا

مرحله اول

برای تهیه نان ویانا در ابتدا مواد خشک یعنی آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و حسابی هم بزنید، کم کم آب را اضافه کنید و این کار را تدریجی انجام دهید، خمیر شما درست شده و حال شما باید آن را به خوبی و با حوصله ورز بدهید.

مرحله دوم

اگر با دستگاه این کار را انجام می دهید، صرف پنج دقیقه زمان کافی است؛ اما اگر می خواهید با دست این کار را انجام دهید، 15 دقیقه تا 20 دقیقه زمان بگذارید و خمیر تان را به خوبی ورز دهید تا کاملا منسجم شود.

مرحله سوم

در این مرحله بعد از اینکه خمیر را ورز دادید، 30 گرم روغن مایع را به آن اضافه کنید. خمیر را به مدت پنج دقیقه دوبار ورز دهید، بعد خمیر را جمع کنید. سپس خمیر را داخل یک ظرفی که از قبل چرب شده قرار دهید و روی آن را نایلون بکشید.

مرحله چهارم

سپس خیلی دقیق آن را بپوشانید اجازه دهید خمیر بماند تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود و به خوبی پف کند. بعد از استراحت کافی خمیر ، پف خمیر را با دست بگیرید به قسمت های مساوی تقسیم کنید.روی میز کار خود را آردپاشی کنید.

مرحله پنجم

حالا خمیرها را چونه بگیرید و مانند نان باگت به خمیرها فرم دهید.خمیرهای آماده شده را با فاصله از هم در سینی فری که از قبل چرب شده بچینید. سپس روی خمیرها را با پارچه ای تمیز بپوشانید تا خمیرها خشک نشوند.

مرحله ششم

در این مرحله روی خمیرها را با تیغ برش بزنید و بعد با زرده تخم مرغ روی خمیرها را رومال کنید. اجازه دهید به مدت نیم ساعت خمیرها بماند تا حجمش دو برابر شود .خمیرهای آماده شده را داخل فر با درجه حرارت 180 و به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

مرحله هفتم

فراموش نکنید و از حدود 10 تا 15 قبل فر خود را روشن کنید تا هنگام قرار دادن خمیر ها، فر کاملا گرم شده باشد. و همچنین، برای اینکه نان شما سفت و خشک نشود یک کاسه حاوی آب جوش داخل فر قرار دهید.

مرحله هشتم

برای اینکه روی نان شما طلایی رنگ شود چند دقیقه گریل فر را روشن کنید اگر تمام مراحل گفته شده را با دقت و حوصله و مو به مو انجام داده باشید، حالا نان ویانای خوشمزه شما آماده خوردن است تا نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 20 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.