طرز تهیه نان ویانا یک نان حجیم خوشمزه برای صبحانه و عصرانه
طرز تهیه نان ویانا
نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می شود و همۀ مردم از آن استفاده می کنند. نان، انواع مختلفی دارد، یکی از آنها، نان ویانا است که طرز تهیه نان ویانا ساده و راحت است، این نان مناسب برای ساندویج های گرم و سرد می باشد . این نان در فر پخته می شود، نان ویانا، بافتی حجیم و نرم دارد .پیشنهاد می کنیم این نان خوشمزه را در منزل تهیه کنید و برای مجالس و مهمانی های خود استفاده کنید. پس، با ما همراه باشید تا با هم طرز تهیۀ این نان خوشمزه را یاد بگیریم.
مواد لازم نان ویانا | |
آرد نانوایی | 500 گرم |
نمک | 8 گرم |
آب | 200 گرم |
مخمر | 5 گرم |
شکر | 35 گرم |
روغن مایع | 300 گرم |
بهبود دهنده نان (اختیاری) | 3 گرم |
پودر عصاره مالت (اختیاری) | 2 گرم |
دستور پخت نان ویانا
مرحله اول
برای تهیه نان ویانا در ابتدا مواد خشک یعنی آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و حسابی هم بزنید، کم کم آب را اضافه کنید و این کار را تدریجی انجام دهید، خمیر شما درست شده و حال شما باید آن را به خوبی و با حوصله ورز بدهید.
مرحله دوم
اگر با دستگاه این کار را انجام می دهید، صرف پنج دقیقه زمان کافی است؛ اما اگر می خواهید با دست این کار را انجام دهید، 15 دقیقه تا 20 دقیقه زمان بگذارید و خمیر تان را به خوبی ورز دهید تا کاملا منسجم شود.
مرحله سوم
در این مرحله بعد از اینکه خمیر را ورز دادید، 30 گرم روغن مایع را به آن اضافه کنید. خمیر را به مدت پنج دقیقه دوبار ورز دهید، بعد خمیر را جمع کنید. سپس خمیر را داخل یک ظرفی که از قبل چرب شده قرار دهید و روی آن را نایلون بکشید.
مرحله چهارم
سپس خیلی دقیق آن را بپوشانید اجازه دهید خمیر بماند تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود و به خوبی پف کند. بعد از استراحت کافی خمیر ، پف خمیر را با دست بگیرید به قسمت های مساوی تقسیم کنید.روی میز کار خود را آردپاشی کنید.
مرحله پنجم
حالا خمیرها را چونه بگیرید و مانند نان باگت به خمیرها فرم دهید.خمیرهای آماده شده را با فاصله از هم در سینی فری که از قبل چرب شده بچینید. سپس روی خمیرها را با پارچه ای تمیز بپوشانید تا خمیرها خشک نشوند.
مرحله ششم
در این مرحله روی خمیرها را با تیغ برش بزنید و بعد با زرده تخم مرغ روی خمیرها را رومال کنید. اجازه دهید به مدت نیم ساعت خمیرها بماند تا حجمش دو برابر شود .خمیرهای آماده شده را داخل فر با درجه حرارت 180 و به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
مرحله هفتم
فراموش نکنید و از حدود 10 تا 15 قبل فر خود را روشن کنید تا هنگام قرار دادن خمیر ها، فر کاملا گرم شده باشد. و همچنین، برای اینکه نان شما سفت و خشک نشود یک کاسه حاوی آب جوش داخل فر قرار دهید.
مرحله هشتم
برای اینکه روی نان شما طلایی رنگ شود چند دقیقه گریل فر را روشن کنید اگر تمام مراحل گفته شده را با دقت و حوصله و مو به مو انجام داده باشید، حالا نان ویانای خوشمزه شما آماده خوردن است تا نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ مدل موچی فانتزی و گوگولی؛ تازهترین ترندها در دنیای دسرهای خوشمزه
- مدل ساعت چوبی روستیک؛ ۱۵ ایده متفاوت که دکوراسیون خونتو خاص میکنه
- دیزاین سفره عقد | 15 دیزاین جذاب و جدید سفرهی عقد که باید ببینید! +عکس
- پیراهن چین چینی دخترونه که هر دختری باید داشته باشه؛ ۱۵ طرح دلبر
- ۱۵ عکس از اورگانایزر مدرن و کاربردی کابینت؛ چیدمانهای خلاقانه و کاربردی
- منبع :
- img from cake_decorationss