طرز تهیه نان تست دو رنگ خوشمزه و مخصوص انگلیسی
طرز تهیه نان تست دو رنگ
آیا شما هم از آن دسته از افرادی هستید که علاقه زیادی به انواع نان های مختلف دارید؟ آیا از اینکه وقت خود را در کنار فروشگاه های نان فانتزی بگذرانید، لذت می برید اگر جوابتان مثبت است پس بدانید این مطلب برای شماست. مدتی است که این نان انگلیسی خوش عطر و طعم در میان وعده صبحانه ما ایرانیان جای خود را باز نموده است. شاید برایتان جالب باشد که دلیل اختراع این نان را بدانید. به عقیده فرانسویان، مردم انگلستان این نان را از آن جهت اختراع نمودن بتوانند با استفاده از گرما و حرارتی که این نان تست دارد ، کره را در سطح آن پخش نمایند، زیرا در آن زمان خانه های مردم انگلیس بسیار سرد بوده و این نان از جهتی به کمک آنان آمده است. پیشنهادی که ما برای شما داریم این است که وعده صبحانه خود را با نان تست داغ آغاز نمایید. اگر مربای تمشک یا آلبالو در خانه دارید می توانید مقداری از آن را روی نان تست مالیده و سپس میل نمایید. همچنین برای وعده عصرانه و در محل کار نیز این نان، انتخاب فوق العاده ای برای یک میان وعده سبک، مقوی و خوشمزه می باشد. دوستداران و طرفداران غذاهای سالم! شما نیز می توانید مقداری از این نان تست را برای خود تهیه نموده آن را به قطعات کوچک تکه تکه کنید و آن را در سالاد خود کنار سبزیجات قرار دهید، در نظر داشته باشید که می توانید جایگزین های سالم تری را برای شکر سفید می توانید انتخاب نمایید.
مواد لازم نان تست 2 رنگ | |
آرد نان فانتزی | 350 گرم |
آب | 240 تا 260 گرم |
کره | 30 گرم |
شیر خشک شیرین قنادی | 24 گرم |
نمک | 6 گرم |
شکر | 8 گرم |
خمیر مایه فوری | 6 گرم |
بهبود دهنده نان تست | 8 گرم |
گلوتن | 20 گرم |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه نان تست دو رنگ
مرحله اول
برای تهیه نان تست دو رنگ در مرحله اول تمامی مواد خشک را با یکدیگر مخلوط نمایید. سپس آب ولرم را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر جمع شود. به مدت پنج دقیقه آن را ورز دهید، در این میان کره نرم شده را نیز اضافه کنید.
مرحله دوم
سپس مجددا مواد را به خوبی ورز دهید. دقت داشته باشید که نهایتا پس از ورز دادن ( با دست یا میکسر) خمیرتان باید به خمیری یکدست و نرم تبدیل شود، درصورت سفت بودن خمیر می توانید به آن مقداری آب اضافه نمایید.
مرحله سوم
در این مرحله خمیر را به دوقسمت تقسیم کرده، یک قسمت را به اصطلاح چانه بگیرید ( شکل و فرم بدهید) و قسمت دوم را با پودر کاکائو و مقداری آب مخلوط نمایید و خوب ورز دهید تا رنگش کاملا یک دست شود.
مرحله چهارم
سپس این قسمت خمیر را نیز چانه بگیرید. در نهایت هر دو چانه را به مدت 15 دقیقه با نایلون بپوشانید و آن را روی سطحی چرب شده استراحت دهید. پس از مدت زمان تعیین شده، با دست پف چانه ها را بگیرید.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر سفید را به عرض قالب باز نمایید، روی سطح کار با پاشیدن آرد می توانید از چسبندگی مواد جلوگیری کنید، سپس خمیر کاکائویی را جدا به همان اندازه باز نمایید و روی خمیر سفید قرار دهید.
مرحله ششم
در این مرحله با کاتر یا یک کارد تیز روی خمیر برش های طولی به وجود آورید به طوری که ده سانتی متر انتهای خمیر قطع نگردد و به هم پیوسته باقی بماند. سپس نوارهای باریک را پیچ بدهید و از بالا خمیر را به شکل رول دربیاورید.
مرحله هفتم
در اینجا منظور این است که از قسمتی که خمیر برش ندارد، باید رول کردن را شروع کنید تا پیچ ها روی خمیر قرار بگیرند. درز انتهایی خمیر را فیکس و ثابت کنید و خمیر را در قالب به نحوی قرار دهید که درز در زیر قرار گیرد.
مرحله هشتم
در این مرحله روی قالب را با نایلونی بپوشانید و به آن اجازه دهید تا حجم بگیرد. در واقع خمیر در این قسمت بایستی به لبه قالب برسد. سطح نان را با اسپری آب کمی خیس نمایید سپس آن را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحله نهم
در صورت که از فر برقی استفاده می کنید باید دمای فر را روی 160پس از مدت زمان 30 الی 35 دقیقه آن را سریع از قالب خارج نمایید و اجازه دهید تا خنک گردد. بهتر است بعد از چند ساعت روی نان را برش بزنید.
- منبع :
- img from mona_kh61