طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار فوری و خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار فوری و خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی نخودچی شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های محبوب و بسیار پرطرفدار عید نوروز می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وب سایت چی شی …

طرز تهیه کیک هویج و گردوی خوشمزه و مخصوص به روش امریکایی

طرز تهیه کیک هویج و گردوی خوشمزه و مخصوص به روش امریکایی

طرز تهیه کیک هویج کیک هویج یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وب سایت چی شی …

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی و ترد خوشمزه با فر و بدون فر

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی و ترد خوشمزه با فر و بدون فر

طرز تهیه شیرینی نارگیلی شیرینی نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که شباهت زیادی به شیرینی گردویی دارد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی …

طرز تهیه مافین موز و اسفناج

طرز تهیه مافین موز و اسفناج , کاپ کیک مافین موز و اسفناج

مافین، یکی از انواع کیک های خوش طعمی است که به دلیل طعم و شکل جذاب آن طرفداران زیادی دارد. محبوبیتی که مافین موز و اسفناج دارد به دلیل وجود گیاه اسفناج در آن، می باشد که باعث می شود این نوع مافین یکی از سالم ترین میان وعده های شیرین و خوشمزه محسوب گردد. پیشنهاد ما برای شما این است که این کیک خوشمزه را به عنوان وعده صبحانه به همراه یک لیوان شیر و یا وعده عصرانه به همراه یک لیوان چای داغ میل نمائید و از خوردن آن لذت ببرید. همچنین می توانید در محل کار آن را به عنوان یک میان وعده خوش طعم استفاده نمائید و با یک احساس خوب از ادامه روز لذت ببرید. اسفناج گیاهی است سرشار از خاصیت و منبع بزرگی از پروتئین است و شما می توانید آن را در قالب یک میان وعده خوشمزه و سبک به کودکان خود دهید. برای تهیه این مافین موز و اسفناج خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم مافین موز و اسفناج
موز1 عدد متوسط
اسفناج170 گرم
آرد سفید2 پیمانه
شکر¾ پیمانه
ماست یونانی ( شیر یا ماست )¾ پیمانه
روغن مایع¼ پیمانه
بکینگ پودر3 قاشق چایخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
جوش شیرین½ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
پودر دارچین½ قاشق چایخوری

طرز تهیه مافین موز و اسفناج

مرحله اول

برای تهیه مافین موز و اسفناج خوشمزه و مخصوص ابتدا موز و اسفناج را به همراه ماست یونانی داخل مخلوط کن و یا غذاساز بریزید و پس از اضافه کردن روغن و وانیل آن را کاملا مخلوط نمائید تا به شکل پوره درآید.

مرحله دوم

آرد سفید را دو یا سه مرتبه الک نمائید تا سبک گردد، سپس آن را به همراه شکر در ظرفی ریخته و بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر دارچین را به آن اضافه نمایید. مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط نمایید و مجددا یک بار دیگر آن را الک کنید.

مرحله سوم

تمامی موادی را که در مرحله اول به شکل پوره درآوردیم به مواد خشک در مرحله دوم اضافه کنید و آن را فولد نمائید. توجه داشته باشید که ترکیب کردن مواد باید به آرامی و به صورت دورانی انجام شود.

مرحله چهارم

در این مرحله ،با انداختن کپسول کاغذی در داخل قالب و یا چرب کردن آن، مانع از چسبیدن مافین به قالب ها می شوید. مواد را در داخل قالب ها بریزید به طوری که دو سوم از قالب پر گردد سپس آن ها را در فر با دمای 180 درجه قرار دهید.

مرحله پنجم

بهتر است فر را از 15 دقیقه قبل روشن کینم تا کاملا گرم شود و زمان اماده شدن مایه مافین معطل نشویم. پس از مدت 20 الی 25 دقیقه مافین خوشمزه شما آماده است، می توانید آن را نوش جان کنید.

مرحله ششم

در مرحله پنجم دقت کنید که کیک نباید تغییر رنگ دهد و زیبایی این کیک به رنگ سبز آن است، پس از مدتی توسط یک خلال می توانید آن را تست کنید، اگر از مایه کیک به خلال چیزی نچسبید کیک شما آماده است.

مرحله هفتم

نکته مهم دیگر در مورد تهیه این مافین خوشمزه این است که از آنجائیکه در تهیه این کیک از تخم مرغ استفاده نمی شود، لذا استفاده از جوش شیرین، به دلیل خاصیتی که در سبک کردن کیک دارد در این دستور الزامی است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 16 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.