طرز تهیه قلیه ماهی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل رستورانی

طرز تهیه قلیه ماهی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل رستورانی

طرز تهیه قلیه ماهی قلیه ماهی از غذاهای بسیار معروف و پرطرفدار استان های جنوبی کشورمان است که به دلیل محبوبیتی که دارد تقریبا در تمام کشور شناخته شده می باشد. این …

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و مخصوص مثل ساندویچی ها

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و مخصوص مثل ساندویچی ها

طرز تهیه فلافل فلافل یکی از انواع غذاهای خوشمزه عربی است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. این غذای خوشمزه به چند دلیل از محبوب …

طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه سالاد شیرازی سالاد شیرازی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که خیلی فوری آماده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با پورتال تفریحی چی …

طرز تهیه لازانیا رولی تابه ای

طرز تهیه لازانیا رولی تابه ای , طرز تهیه لازانیا رولی بدون فر

لازانیا رولی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می دانید برای تهیه غذاهایی مانند لازانیا به فر، مایکروفر یا توستر نیاز است، اما شاید خیلی از بانوان این وسایل را در منزل نداشته باشند. در این دستور لازانیای رولی را بدون فر و درون ماهیتابه روی گاز درست می کنیم تا همه کسانی که مشکل دسترسی به فر را دارند بتوانند به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل درست کنند. لازانیا رولی نسبت به لازانیای ساده راحت تر سرو می شود و به همین دلیل با نام لازانیای لقمه ای یا تک نفره هم شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 6 نفر
ورق لازانیا10 عدد
گوشت چرخ کرده300 تا 400 گرم
پیاز1 عدد درشت
کالباس خشک100 گرم
فلفل دلمه ای رنگی½ لیوان
پنیر پیتزا300 گرم
آویشن1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
نمک و روغنبه مقدار کافی
مواد لازم سس سفید
شیر1 لیوان
آرد1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت لازانیا رولی بدون فر

مرحله اول

برای تهیه لازانیای رولی خوشمزه بدون فر ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شویییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.داخل تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و پیازها را در تابه می ریزیم.

مرحله دوم

سپس تفت می دهیم تا نرم شوند و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و به تفت دادن همچنان ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی زردچوبه و فلفل سیاه روی گوشت می پاشیم و  وسط تابه را کمی باز می کنیم و رب گوجه فرنگی را می افزاییم

مرحله سوم

حالا به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد همگی مواد را زیر و رو می کنیم و 1 لیوان آب اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم تا گوشت با حرارت بسیار ملایم بپزد و آب موجود در آن تبخیر شود.

مرحله چهارم

سپس فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک ،هسته های آن را جدا می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم.قارچ ها را نیز پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت حلقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

زمانیکه از آب موجود در گوشت فقط در حد 3 الی 4 قاشق غذاخوری باقیمانده فلفل دلمه ای ها را به آن اضافه می کنیم و همگی مواد را مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا آب گوشت کامل تبخیر شود و فلفل دلمه ای ها نیز نرم شوند.

مرحله ششم

(می توانید کمی کالباس نیز به این ترکیب گوشت اضافه کنید)داخل قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و تا آب به جوش بیاید و بعد ورقه های لازانیا را داخل آب قرار می دهیم تا به مدت تقریبا 20 دقیقه نرم شوند.

مرحله هفتم

لازانیاهای نرم شده را کنار هم داخل سینی قرار می دهیم.بعد سس بشامل را آماده می کنیم.شیر را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب مایه را می زنیم

مرحله هشتم

تا به قوام سس برسد و خودش را کمی بگیرد و از روی حرارت بر می داریم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و کنار می گذاریم. پس از آماده کردن مواد میانی،کف قالب یا تابه دوطرفه را با فرچه چرب می کنیم

مرحله نهم

سپس لازانیا را روی میز کار قرار می دهیم و از مواد گوشتی روی آن می ریزیم و بعد کمی از قارچ های ورقه شده و در لایه بعدی پنیر پیتزا می ریزیم و آرام لازانیا را رول می کنیم و داخل تابه قرار می دهیم. همگی ورقه های لازانیا رول شده را کنار یکدیگر قرار می دهیم

مرحله دهم

در آخر روی هر رول از سس بشامل می ریزیم و کمی پنیر پیتزا می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا با حرارت بسیار ملایم به مدت 40 دقیقه لازانیا ما بپزد. بعد از گذشت 30 دقیقه می توانید برای ادامه مراحل درب تابه را بر دارید.

مرحله یازدهم

کمی فلفل دلمه ای و قارچ روی پنیر پیتزا آب شده روی هر رول بریزید و مجددا درب تابه را بگذارید تا 10 دقیقه دیگر لازانیا بپزد و روی آن نیز بعد از پخت ببینید زیباتر شده است.بعد هر رول را در بشقاب قرار می دهیم و با سس مورد نظرتان نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 15 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.