طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی خوشمزه و سنتی در قابلمه و زودپز

طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی خوشمزه و سنتی در قابلمه و زودپز

طرز تهیه آبگوشت آبگوشت که با نام دیزی هم شناخته می شود یکی از غذاهای معروف و سنتی ایرانیان است، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با سایت تفریحی چی …

طرز تهیه خورش لوبیا سبز اصیل مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز اصیل مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. این خورش را می …

طرز تهیه رشته پلو حرفه ای مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه رشته پلو حرفه ای مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه رشته پلو رشته پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه کباب چنجه تابه ای

طرز تهیه کباب چنجه تابه ای گوشت گوسفندی در ماهیتابه با سیخ چوبی

کباب چنجه از کباب های بسیار معروف و قدیمی ایرانی است که با طعم ها و دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. البته این نوع کباب در سراسر جهان متداول هست، ولی طعم چنجه اصیل ایرانی چیز دیگری است که آن هم به دلیل روش طعم دار کردن گوشت می باشد. کباب چنجه از کباب هایی هست که نیاز به منقل زغال دارد و شاید امروز با توجه به اینکه خیلی از خانواده ها حیاط ندارند نتوانند این کباب خوشمزه را روی زغال درست کنند، به همین دلیل امروز با اموزش کباب چنجه خوشمزه در ماهیتابه در خدمت شما عزیزان هستیم. با این روش به راحتی می توانیم کباب چنجه را در هر محلی درست کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
گوشت راسته گوسفندی800 گرم
پیاز3 عدد درشت
فلفل دلمه ای1 عدد بزرگ
لیمو ترش1 عدد
روغن زیتون4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
سیخ چوبیبه تعداد کافی

دستور پخت کباب چنجه تابه ای

مرحله اول

برای تهیه کباب چنجه تابه ای خوشمزه و مخصوص ابتدا گوشت راسته یا فیله گوسفند را به صورت یک دست خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه روغن زیتون را به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت را به خوبی با روغن زیتون ترکیب می کنیم، سپس آب لیمو ترش را به طور کامل می گیریم و صاف می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری فلفل سیاه به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا 2 عدد از پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس به کاسه حاوی گوشت اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به خوبی با گوشت ترکیب می کنیم، سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله چهارم

در این مرحله کاسه را درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم گوشت طعم دار شود. بهتر است گوشت را از شب قبل با مواد ترکیب کنیم و در یخچال قرار دهیم تا روز بعد به طور کامل نرم و طعم دار شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سیخ های چوبی را به مدت 15 تا 30 دقیقه درون آب یخ قرار می دهیم تا هنگام آماده کردن کباب نسوزند. پس از اینکه گوشت به خوبی طعم دار شد، کاسه حاوی گوشت را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله پیاز باقیمانده و فلفل دلمه ای را به صورت تکه ای درشت برای قرار دادن بین کباب ها خرد می کنیم. در ادامه یکه های گوشت را به سیخ می کشیم و بین هر تکه گوشت مقداری پیاز و فلفل دلمه ای قرار می دهیم.

مرحله هفتم

به همین صورت تمام گوشت را سیخ می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و سیخ ها را درون تابه می چینیم. در ادامه کمی صبر می کنیم تا تکه های گوشت آب بیندازند و کمی تغییر رنگ دهند.

مرحله هشتم

در این مرحله مقداری روغن یا کره به تابه اضافه می کنیم و سیخ ها را به صورت مرتب درون تابه می چرخانیم تا کباب به صورت کاملا یکدست سرخ شود. هنگامی که کباب تقریبا آماده شد می توانیم مقداری کره روی کباب ها بمالیم.

مرحله نهم

در صورت تمایل می توانیم چند سیخ گوجه فرنگی و فلفل سبز هم روی گاز کباب کنیم، یا درون تابه قرار دهیم تا سرخ شوند. در پایان کباب چنجه را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.