طرز تهیه کباب چنجه شکاری یا رولتی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کباب چنجه شکاری

طرز تهیه کباب چنجه شکاری رولی رولتی با دنبه روکش شده

کباب چنجه شکاری یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۶۰۰ گرم
دنبه گوسفندی۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت کباب چنجه شکاری

مرحله اول

برای تهیه کباب چنجه شکاری ابتدا گوشت گوسفندی یا گوساله را به صورت لایه ای نازک به قطر حدودا یک سانتی متر برش می زنیم،سپس با بیفتک کوب گوشت را به خوبی می کوبیم تا کاملا یکدست و صاف شود.

مرحله دوم

در این مرحله دنبه را نیز مانند گوشت برش می زنیم و با بیفتک کوب به خوبی می کوبیم تا کاملا یکدست شود. در ادامه لایه دنبه را روی لایه گوشت قرار می دهیم و آنرا مانند رولت می پیچیم و محکم می کنیم.

مرحله سوم

در صورت تمایل می توانیم مقداری پنیر ورقه ای هم در وسط رول گوشت قرار دهیم. حالا رول گوشت را برش می زنیم و رول های برش زده را به سیخ می کشیم. در ادامه کره را ذوب می کنیم و با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط کره و زعفران دم کرده اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه منقل زغال را آماده می کنیم و ذغال ها را به صورت یکدست روشن می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری نمک روی سیخ های کباب می پاشیم و سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم. در ادامه سیخ ها را به صورت مداوم هر چند لحظه یک بار می چرخانیم تا گوشت به صورت یکدست کباب شود.

مرحله ششم

پس از اینکه کباب ها تقریبا آماده شدند، مخلوط کره و زعفران را روی کباب ها می مالیم و اجازه می دهیم جذب کباب ها شوند. در پایان کباب ها را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.5 / 5. تعداد امتیاز: 2

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 13 آبان 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.