مطالب پیشنهادی
طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی

طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی

طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهت‌هایی به …

طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین

طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین

طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایده‌ها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیه‌ی سالم اهمیت می‌دهند. ورزشکاران و افرادی که به …

طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!

طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!

طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویه‌ها مخلوط می‌کنیم. تکه‌های مرغ را با مواد طعم‌دهنده …

طرز تهیه کباب قشقایی خوشمزه و مخصوص به روش ایلیاتی

طرز تهیه کباب قشقایی

طرز تهیه کباب قشقایی خوشمزه ایل قشقایی گوشت گوسفندی

کباب قشقایی یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به ایل قشقایی می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوست گوسفندی۸۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
کره۱۰۰ گرم
نان لواش۳ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت کباب قشقایی

مرحله اول

برای تهیه کباب قشقایی خوشمزه ابتدا گوشت را مانند کباب چنجه خرد می کنیم، سپس ۴ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم و به همراه گوشت به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب جوش امد کف های روی آب را می گیریم و دور می ریزیم، این کار باعث می شود طعم زهم گوشت از بین برود.

مرحله سوم

پس از اینکه کف های روی آب را به طور کامل گرفتیم، مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آّ درون قابلمه به طور کمل کشیده شده و جذب گوشت شود. پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، قابله را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه بزرگ روی حرارت قرار می دهیم، سپس کره را به همراه روغن داخل تابه می ریزیم. پس از اینکه کره ذوب شد، نان لواش را خرد می کنیم و در مخلوط کره و روغن تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود، سپس کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا گوشت پخته شده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. پس از اینکه گوشت را سرخ کردیم آنرا به همراه نان لواش سرخ شده داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج کته سرو می کنیم.

نکات پخت کباب قشقایی

برنج مناسب کباب قشقایی

در ایل قشقایی معمولا در کنار این کباب خوشمزه از برنج کته شده استفاده می شود. در صورت تمایل برای اینکه کته را به صورت مجلسی تر تهیه کنید می توانید از کته قالبی استفاده کنید. آموزش تهیه کته قالبی زعفرانی را در مطلب زیر مشاهده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 9 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.