طرز تهیه پنکیک آلمانی

طرز تهیه پنکیک آلمانی خوشمزه

پنکیک آلمانی یکی از انواع پنکیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این پنکیک خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است اصالتا متعلق به کشور آلمان می باشد و بر خلاف دیگر پنکیک ها که به صورت ساده سرو می شوند، این پنکیک به همراه سس مخصوص سرو می شود. پنکیک آلمانی هم معمولا به عنوان صبحانهف عصرانه و میان وعده سرو می شود که به سلیقه خود می توانیم آنرا به همراه میوه های تازه فصل نیز سرو کنیم. نکته دیرگ در مورد این پنکیک این است که بر خلاف دیگر پنکیک ها در فر درست می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پنکیک آلمانی
آرد سفید1 پیمانه
شیر1 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
شکر3 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
مواد لازم سس کارامل
شکر1 پیمانه
آب لیمو ترشچند قطره
کره30 گرم
خامه½ پیمانه
نمک دریا1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه پنکیک آلمانی

مرحله اول

برای تهیه پنکیک آلمانی ابتدا شیر را داخل پارچ مخلوط کن می ریزیم و تخم مرغ ها را داخل کاسه ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به شیر اضافه می کنییم. بعد وانیل را به همراه نمک، شکر و آرد به مواد می افزاییم.

مرحله دوم

دستگاه را روشن می کنیم و صبر می کنیم تا مواد مخلوط شود.دستگاه را خاموش می کنیم و مواد را با قاشق از دیواره پارچ جدا می کنیم تا مطمئن شویم که آرد به آن نچسبیده باشد و مجددا دستگاه را روشن می کنیم.

مرحله سوم

حالا کمی صبر می کنیم تا مواد خوب مخلوط و یکدست شود. داخل تابه ای ترجیحا چدنی را با کره چرب می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم و داخل فر 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت 20 الی 30 دقیقه پن کیک بپزد.

مرحله چهارم

سپس سس کارامل را آماده می کنیم .داخل تابه ای روحی یا شکر را می ریزیم و لیمو ترش تازه را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مداوم هم می زنیم و کره را می افزاییم و و به هم زدن ادامه می دهیم تا به رنگ عسلی روشن بشود.

مرحله پنجم

حالا خامه را در دو مرحله اضافه می کنیم و مایه را پیاپی هم می زنیم و در آخر نمک را اضافه می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و سس را در ظرفی می ریزیم چون تابه داغ است و اگر داخل آن بماند می سوزد.

مرحله ششم

سپس یک عدد موز یا هر نوع میوه ای که تمایل دارید را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و کمی گردو نیز از وسط نصف می کنیم. نان پن کیک را از داخل فر بیرون می آوریم و وسط آن کمی سس کارامل می ریزیم.

مرحله هفتم

بعد چند حلقه موز می ریزیم و لابه لای آن مقداری مغز گردو می ریزیم و مجددا سس کارامل می ریزیم و مغز گردو و سس کارامل و یک برش از پن کیک آلمانی را در بشقاب قرار می دهیم و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.