طرز تهیه آش دوغ خانگی اصیل و خوشمزه شمالی بدون گوشت

طرز تهیه آش دوغ خانگی اصیل و خوشمزه شمالی بدون گوشت

طرز تهیه آش دوغ آش دوغ یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های بسیار متنوعی پخته می شود. آش دوغ معمولا …

طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه بیف استروگانوف بیف استروگانف یکی از انواع غذاهای بسیار معروف و خوشمزه کشور روسیه است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. این غذای …

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مخصوص رستوران های گیلان

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مخصوص رستوران های گیلان

طرز تهیه میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام …

طرز تهیه حلوای موز

طرز تهیه حلوای موزی حلوای شیر و موز طرز تهیه حلوا با مغز موز حلوای موز و بادام طرز تهیه حلوا رولی موز طرز تهیه رولت حلوا با موز حلوا موز با شیر حلوایه موز xvc jidi pg hd l c

حلوای موز یکی از انواع حلواهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. حلوای موز از حلوهای بوتیکی محسوب می شود که معمولا به صورت قالبی تهیه می شود و یک گزینه بسیار مناسب برای پذیرایی می باشد. این حلوای خوشمزه طعم بسیار خوبی دارد و برای کسانی که دنبال یک حلوای متفاوت و خوشمزه هستند، یک گزینه بسیار مناسب است. از این حلوای برای مجالس ختم نیز می توانیم استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای موز
موز5 عدد
کره70 گرم
آرد سفید1 لیوان
دارچین یا زعفرانبه مقدار کافی
پودر قند100 گرم

دستور پخت حلوای موز

مرحله اول

برای تهیه حلوای موز مجلسی ابتدا تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و آرد را داخل آن می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا بوی خامی اش گرفته شود و رنگ آن قهوه ای شود و آنوقت کره را نصف می کنیم.

مرحله دوم

سپس نیمی از کره را به آرد اضافه می کنیم و کاملا تفت می دهیم تا بخورد آرد برود و بعد تابه را کنار می گذاریم. سپس موزها را می شوییم و با رنده ریز می کنیم و یا داخل غذاساز آن ها را می ریزیم و پوره شده تحویل می گیرم.

مرحله سوم

تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و باقی کره را داخل تابه می اندازیم و موزهای پوره شده را به آن اضافه می کنیم و مداوم به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم تا کاملا کره آب شده آغشته به پوره موزها شود.

مرحله چهارم

بعد در صورتی که تمایل دارید حلواتون خیلی شیرین باشد پودر قند را در این مرحله کم کم اضافه می کنیم و با قاشق خوب مواد را هم می زنیم تا کاملا پودر قند مخلوظ شود و بعد کمی زعفران یا دارچین به حلوا اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس مخلوط آرد و کره تفت خورده را به مایه موز می افزاییم و کاملا با قاشق مواد را زیر و رو می کنیم تا بخورد یکدیگر برود و حلوا منسجمی داشته باشیم.حلوا آماده شده را در ظرفی می ریزیم و اجازه می دهیم تا خنک شود.

مرحله ششم

بعد در قالب سلیکونی حلوا را می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 1 الی 2 ساعت حلوای موز استراحت کند و بعد راحت از داخل قالب آن ها را بیرون می آوریم و با انواع مغزیجات تزئین می کنیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.