طرز تهیه پاستا آلفرنو خوشمزه و مخصوص ایتالیایی با سس راگو
طرز تهیه پاستا آلفرنو پاستا آلفرنو یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به ایتالیا می باشد. این پاستای خوشمزه با پاستا آلفردو تفاوت دارد ولی به …
طرز تهیه خورش فسنجان با سویا خوشمزه و مجلسی گیاهی
طرز تهیه خورش فسنجان با سویا خورشت فسنجون یا فسنجان یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین خورشت های ایرانی است. خواستگاه و اصالت خورشت فسنجان از استان گیلان است. اما به …
خواص شنبلیله برای مو، درمان ریزش، طاسی و شوره!
خواص شنبلیله برای مو شنبلیله، گیاهی با خواص متنوع، در طب سنتی کاربردهای بسیاری دارد. از زمانهای دور، این گیاه در فرهنگهای مختلف، بهخصوص در آشپزی هندی و ایرانی، مورد استفاده قرار …
طرز تهیه حلوا خرمایی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بوشهری
طرز تهیه حلوا خرمایی
حلوا خرمایی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و بسیار پر انرژی ایرانی است که با دستورهای مختلفی تهیه می شود. این حلوای خوشمزه یکی از انواع حلواهای مجلسی ایرانی است که در برخی شهرها برای پذیرایی در مراسم های مناسبتی مثل مراسم ختم استفاده می شود. حلوای خرما علاوه بر اینکه یک حلوای خوشمزه و مجلسی است که می توانیم آنرا جایگزین حلوای تکراری کنیم، به دلیل وجود خرما این حلوا بسیار مقوی است و برای ازفایش انرژی بدن نیز مناسب می باشد. جالب است بدانید در این حلوا از ادویه هایی مثل دارچین و زنجبیل هم استفاده می شود که باعث خوشمزه تر شدن آن می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم حلوای خرما | |
خرما | 300 گرم |
آرد گندم | 150 گرم |
روغن مایع | 75 گرم |
دارچین و زنجبیل | به مقدار کافی |
دستور پخت حلوای خرمایی
مرحله اول
برای تهیه حلوای خرمایی مجلسی ابتدا آرد را الک می کنیم، سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه آرد را به خوبی تفت می دهیم تا بوی آن به طور کامل گرفته شود.
مرحله دوم
نکته مهم در مورد تفت دادن آرد این است که باید هنگام تفت دادن آرد کاملا مراقب باشیم، چون آرد خیلی سریع می سوزد. سوختن آرد علاوه بر اینکه رنگ حلوا را خراب می کند، باعث می شود طعم حلوا نیز بد شود.
مرحله سوم
در همین حین هسته های خرما را جدا می کنیم، سپس پوست های خرما را می گیریم. پس از اینکه آرد را به خوبی تفت دادیم خرماها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا با آرد کاملا یکدست و مخلوط شوند.
مرحله چهارم
آرد و خرما را تا زمانی که حالت خمیری پیدا کننده تفت می دهیم، سپس 1 قاشق غذاخوری دارچین و 1 قاشق غذاخوری زنجبیل به حلوا اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با مواد یکدست شوند.
مرحله پنجم
در صورتی که مایل نیستید از ادویه زیاد در این حلوای خوشمزه استفاده کنید، می توانید مقدار ادویه ها را نصف کنید تا طعم حلوا ملایم تر شود. پس از اینکه مواد با هم یکدست شدند، حلوا باید از دیواره های تابه جدا شود.
مرحله ششم
پس از اینکه حلوا آماده شد، آنرا به صورت داغ داخل ظرفی که برای سرو در نظر گرفته ایم می ریزیم و صاف می کنیم. در ادامه به سلیقه خود حلوا را به همراه موادی مثل پودر نارگیل و مغز گردو تزیین کرده و سرو می کنیم.
- منبع :
- img from khormaye_cham