طرز تهیه سوپ عدس خوشمزه و مقوی به روش اصلی ترکیه ای

طرز تهیه سوپ عدس

طرز تهیه سوپ عدس برای کرونا با برنج با رشته قرمز ترکیه عربی رژیمی و سیب زمینی xvc jidi s  uns

سوپ عدس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود و به همین دلیل در هر کدام از شهرهای کشور یک دستور خاص و منحصربفرد دارد. سوپ عدس را می توانیم به سلیقه خوود با انواع عدس های سبز، زرد و قرمز درست کنیم که سلیقه ای می باشد. این سوپ خوشمزه برای تقویت بدن و پیشگیری از سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است و می توانیم در فصول سرد سال مثل پاییز و زمستان این سوپ خوشمزه را درست کنیم. البته این سوپ خوشمزه را می توانیم به عنوان یک پیش غذای مجلسی برای مهمانی نیز درست کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر
عدس1 لیوان
سیب زمینی2 عدد متوسط
هویج1 عدد متوسط
پیاز1 عدد متوسط
گوجه فرنگی1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
زنجبیل (اختیاری)1 تکه کوچک
عصاره گوشت یا مرغ1 تا 2 عدد
کدو سبز (اختیاری)1 عدد
پودر زیره و کاریبه مقدار کافی
زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و نمکبه مقدار کافی

دستور پخت سوپ عدس

مرحله اول

برای تهیه سوپ عدس مجلسی ابتدا پیاز را به همراه سیر پوست می گیریم و می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم. قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم.

مرحله دوم

سپس پیاز و سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و نرم شوند.سیب زمینی ها را پوست می گیریم و هویج ها را نیز با پوست کن پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد می کنیم.

مرحله سوم

گوجه فرنگی را نیز می شوییم و مانند سیب زمینی ها مکعبی در اندازه متوسط خرد می کنیم و همراه با هویج و سیب زمنی های خرد شده به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم و عدس شسته شده را نیز اضافه می کنیم

مرحله چهارم

همین طور بلافاصله زردچوبه را به همراه پودر زیره، پودر ادویه کاری، زنجبیل و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و همگی مواد را تفت می دهیم و مواد را به اطراف قابلمه می کشیم و وسط را کمی خالی می کنیم.

مرحله پنجم

سپس رب گوجه فرنگی را آنجا می ریزیم و به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد با مواد مخلوط می کنیم و عصاره مرغ را نیز اضافه می کنیم و تا سطح روی مواد آب جوش یا آب مرغ می ریزیم

مرحله ششم

حالا درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را نسبتا زیاد می کنیم تا مواد به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا عدس ها خوب بپزند. پس از گذشت تقریبا 45 دقیقه الی 1 ساعت مواد داخل سوپ را تست می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه سوپ را تست کردیم و مطمئن شدیم که غذا محتویاتش پخته شده است و بعد با گوشتکوب برقی سوپ را میکس می کنیم و پوره سوپ عدس را داخل پیاله ای می کشیم و با لیمو تازه نوش جان کنید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد امتیاز: 4

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.