طرز تهیه پاستا با شیر خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه پاستا با شیر خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه پاستا با شیر پاستا با شیر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه شاهی حلیم خوشمزه و مخصوص به روش پاکستانی

طرز تهیه شاهی حلیم خوشمزه و مخصوص به روش پاکستانی

طرز تهیه شاهی حلیم شاهی حلیم یکی از انواع غذاهای بسیار معروف کشور پاکستان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه شباهت های زیادی به حلیم گندم …

طرز تهیه کیک ماکارونی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه کیک ماکارونی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه کیک ماکارونی کیک ماکارونی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت تفریحی …

طرز تهیه سوپ دال عدس

طرز تهیه سوپ دال عدس با بلغور ترکیه ای رژیمی برای نوزاد با قارچ با کدو حلوایی قرمز هندی کردی عربی جنوبی مجلسی برای کودک

سوپ دال عدس یکی از انواع سوپ های خوشمزه ایرانی است که خواص زیادی برای بدن دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دال عدس۱ لیوان
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۱ یا ۲ حبه
رب گوجه فرنگی۴ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۱ عددد بزرگ
هویج۱ عدد متوسط
برنج نیم دانه½ لیوان
خامه صبحانه۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت سوپ دال عدس

مرحله اول

برای تهیه سوپ دال عدس خوشمزه ابتدا از یک ساعت قبل دال عدس و برنج را به صورت جداگانه در آب می خیسانیم، سپس آبکشی می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. حالا حدود یک تا دو لیوان آب به دال عدس و برنج اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزند.

مرحله دوم

حدود یک ساعت زمان برای پخت برنج و دال عدس کافی است. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس کمی زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز و زردچوبه یکدست شدند، سیر را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه میکنیم. سیر را فقط در حدی که عطرش بلند شود تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا طعم خامی اش گرفته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله سیب زمینی و هویج را به صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. سیب زمینی و هویج را تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند، سپس مخلوط برنج و دال عدس پخته شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مقدار نمک، فلفل سیاه و ادویه های مورد سلیقه خود را اضافه میکنیم و چند لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد سوپ بپزند. پس از اینکه سوپ به خوبی لعاب انداخت و تمام مواد سوپ پختند آنرا با گوتشکوب یا مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم.

مرحله ششم

البته پوره کردن سوپ اختیاری است و می توانید به همان شکل هم سوپ را سرو کنید. در پایان سوپ را از روی حرارت کنار میگذاریم و خامه صبحانه را اضافه می کنیم و به آرامی با سوپ ترکیب می کنیم، سپس سوپ را به همراه آب لیمو ترش سرو میکنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/pooneh.academy
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.