طرز تهیه حلوای گل سرخ مجلسی و خوشمزه به روش تبریزی

طرز تهیه حلوای گل سرخ

طرز تهیه حلوای گل سرخ مجلسی طرز تهیه حلوای گل سرخ تبریز حلوای گل سرخ محمدی با گردو حلوای بوتیکی xvc jidi pg hd  g svo

حلوای گل سرخ یکی از انواع حلواهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که در شهرهای مختلف با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این حلوای خوشمزه به دلیل استفاده از گلاب و پودر گل محمدی عطر و طعم فوق العاده مطبوعی دارد و به همین دلیل می تواند یک گزینه مناسب برای سفره های مذهبی و پذیرایی در مراسم های خاص باشد. برای تهیه این حلوا معمولا از قالب های تک نفره استفاده می شود که می توانیم برای این منظور از قالب های سیلیکونی استفاده کنیم. توصیه ما این است برای تهیه این حلوای خوش عطر از قالب گل استفاده کنید تا علاوه بر طعم خوب، ظاهر زیبایی نیز داشت باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای گل سرخ
آرد سفید½ لیوان
کره و روغن جامدیک سوم لیوان
پودر قندیک سوم لیوان
گلابیک سوم لیوان
پودر گل محمد¼ لیوان
مغز گردوی پودر شدهیک سوم لیوان
پودر هل½ قاشق چایخوری
حتما از گل محمدی با کیفیت استفاده کنید تا حلوا تلخ نشود

دستور پخت حلوای گل سرخ

مرحله اول

برای تهیه حلوای گل سرخ خوشمزه و مجلسی ابتدا گردوها را داخل آسیاب می ریزیم و پوره شده تحویل می گیریم و کنار می گذاریم. آرد را داخل تابه ای از الک رد می کنیم و تابه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

سپس با حرارت بسیار ملایم به مدت 20 دقیقه به طور مداوم آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.اصلا قصد نداریم که رنگ آرد تغییر کند.بعد از گذشت زمان اشاره شده در خط بالا ،تابه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد سفید را در یک گوشه تابه جمع می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم، سپس به صورت مجدد داخل همین تابه الک می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مخلوط روغن و کره را به آن اضافه می کنیم

مرحله چهارم

سپس به صورت مداوم با قاشق چوبی به مدت تقریبا 5 دقیقه مواد را تفت می دهیم تا کاملا یکست شوند. در ادامه گردو پودر شده را می افزاییم و مجددامواد را تفت می دهیم به مدت 3 دقیقه تا خوب مخلوط شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله تابه را از روی حرارت بر می داریم و بدون فوت وقت گلاب را اضافه می کنیم و با قاشق چوبی خوب با مواد مخلوط می کنیم و پودر قند را داخل تابه از الک رد می کنیم و مجددا مواد را ترکیب می کنیم.

مرحله ششم

حالا پودر هل را نیز می افزاییم و کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه گل محمدی پودر شده را الک می کنیم به مواد اضافه می کنیم و مواد را مداوم تفت می دهیم تا یکدست شود و حلوا لطیفی داشته باشیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب سیلیکونی مورد نظرمان را جلو دستمان قرار می دهیم، سپس کمی از مایه حلوا را با قاشق بر می داریم و داخل قالب می ریزیم. در ادامه با پشت قاشق حلوا را فشار می دهیم تا فیکس شود.

مرحله هشتم

حالا قالب را داخل یخچال می گذاریم تا به مدت 3 ساعت استراحت کند و خودش را بگیرد.بعد قالب را از داخل یخچال بیرون می آوریم و حلوا های بوتیکی را نیز راحت از قالب خارج می کنیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم.نوش جان

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 27 دی 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.