طرز تهیه خوراک گوشت مکزیکی

طرز تهیه خوراک گوشت مکزیکی با ادویه فراوان

خوراک گوشت مکزیکی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه هم مانند دیگر غذاهای کشور مکزیک پر ادویه می باشد و به همین دلیل توصیه می کنیم کسانی که عاشق غذاهای جنوبی هستند حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنند. این خوراک به روش سنتی در کشور مکزیک فقط با گوشت تهیه می شود، اما ما می توانیم به سلیقه خود مقداری سبزیجات مواد دیگر نیز به ان اضافه کنیم. مثلا می توانیم این خوراک را با ترکیب گوشت و قارچ، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و … تهیه کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی مکزیکی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
گوشت سردست گوسفند1.5 کیلوگرم
سیر1 حبه
آب پرتقال1 پیمانه
آب لیمو ترش½ پیمانه
سرکه سفید1 قاشق غذاخوری
پاپریکا1.5 قاشق غذاخوری
آویشن1 قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده¼ قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
لیموی اسلایس شدهبه تعداد کافی
گشنیز خرد شده2 قاشق غذاخوری
پیاز ترشبرای تزیین و سرو

دستور پخت خوراک گوشت مکزیکی

مرحله اول

برای تهیه خورام گوشت مکزیکی ابتدا گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعبی خرد می کنیم.4 الی 5 عدد پرتقال را می شوییم و از وسط نصف می کنیم و آب آن ها را می گیریم و داخل کاسه ای می ریزیم.

مرحله دوم

تقریبا 7 عدد لیمو ترش را نیز می شوییم و آب آن ها را محکم می گیریم ( نصف پیمانه باید باشد ) و هسته های آن را جدا می کنیم و به آب پرتقال اضافه می کنیم. بعد پوست سیر را می گیریم و می شویم.

مرحله سوم

سپس با گوشتکوب آن را له می کنیم و همراه با آویشن، زیره، پاپریکا به ترکیب آبلیمو اضافه می کنیم و در آخر سرکه را نیز به این ترکیب می افزاییم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم و گوشت های خرد شده را داخل ظرفی که درب داشته باشد می ریزیم

مرحله چهارم

حالا این ترکیب طعم دار را روی گوشت ها می ریزیم و با دست گوشت ها را زیر و رو می کنیم تا با این ترکیب آغشته شود و طعم دار شود و بعد درب ظرف را می گذاریم و داخل یخچال قرار می دهیم تا یک روز گوشت ها با این مواد طعم دار شود.

مرحله پنجم

سپس بعد از گذشت 24 ساعت سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا 10 الی 15 دقیقه گرم شود.ظرف محتوی گوشت را از داخل یخچال بیرون می آوریم.

مرحله ششم

سپس کف سینی را با 2 الی 3 لایه فویل کامل می پوشانیم و گوشت ها را به همراه مواد طعم دهنده داخل سینی می ریزیم و روی فویل آن ها را پخش می کنیم و کناره های فویل را بلند می کنیم و روی گوشت را می پوشانیم

مرحله هفتم

حالا سینی را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت 3 ساعت ترکیب گوشت کاملا مغز پخت شود.بعد از گذشت زمان اشاره شده گوشت را بررسی می کنیم اگر هنوز خوب مغز پخت نشده بود اجازه می دهیم تا مجددا با زمان بیشتر داخل فر بپزد تا مغز پخت شود.

مرحله هشتم

بعد از پخت گوشت ها آن ها را ریش ریش می کنیم و در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سس همراه با آن را روی گوشت های ریش شده می ریزیم و با پرک لیمو و گشنیز روی خوراک گوشت مکزیکی را تزئین می کنیم و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.