طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مخصوص گیلانی با طعم فوق العاده

طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مخصوص گیلانی با طعم فوق العاده

طرز تهیه کباب چنجه کباب چنجه یکی از انواع کباب های سنتی ایرانی است که با گوشت گوساله یا گوسفندی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با …

طرز تهیه ماش پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه ماش پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه ماش پلو ماش پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. ماش پلو شباهت زیادی به عدس پلو دارد و اگر …

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه نرگسی اسفناج نرگسی اسفناج یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با دنبه

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با دنبه گوسفندی زغال و تابه ای خوشمزه

کباب کوبیده مرغ با دنبه یکی از انواع کباب های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. کباب کوبیده مرغ از کباب هایی محسوب می شود که معمولا کمی خشک می شود و به همین دلیل به طور معمول به همراه سس گوجه فرنگی سرو می شود، البته با اضافه کردن مقداری دنبه به این کباب می توانیم آنرا نرم و لذیذتر کنیم. نکته مهم در مورد این کباب این است که به هیچ بو و طعم دمبه در آن حس نمی شود. اگر کباب کوبیده مرغ را تا به حال با دمبه تهیه نکرده اید، توصیه می کنیم حتما این کباب را با این روش درست کنید تا متوجه تفاوت آن شوید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ600 گرم
دنبه100 گرم
پیاز1 عدد
آرد سوخاری2 قاشق غذاخوری
جعفری1 دسته
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
پاپریکا و زردچوبهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت کباب مرغ با دنبه

مرحله اول

برای تهیه کباب مرغ با دنبه ابتدا گوشت مرغ را می شوییم و استخوان های آنرا به طور کامل خارج می کنیم، سپس آنرا به تکه های کوچکتر تبدیل می کنیم. در ادامه پوست سیرها و پیاز را می گیریم و آنها را می شوییم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت مرغ را به همراه سیر، پیاز و دنبه گوسفندی داخل چرخ گوشت می ریزیم و با هم چرخ می کنیم. در صورتی که چرخ گوشت در دسترس نداشته باشیم می توانیم مواد را داخل مخلوط کن با هم میکس کنیم.

مرحله سوم

حالا مخلوط گوشت مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به همراه آرد سوخاری، زعفران دم کرده، مقداری نمک، پاپریکا، زردچوبه و فلفل سیاه به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا مایه کباب را چند دقیقه اب دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم شود. در صورتی که مایه کباب کمی شل بود می توانیم کمی آرد سوخاری اضافه کنیم تا منسجم شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله کاسه را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند. پس از گذشت زمانی که برای استراحت مایه کباب در نظر گرفته ایم، کاسه را از یخچال خارج می کنیم و به سراغ قالب زدن کباب ها می رویم.

مرحله ششم

برای این منظور به اندازه یک نارنگی از مایه کباب بر می داریم و روی یک کیسه فریزر قرار می دهیم، سپس یک کیسه فریزر دیگر روی مایه کباب قرار می دهیم و آنرا مانند کباب کوبیده به صورت دراز شکل می دهیم.

مرحله هفتم

به همین ترتیب تمام مایه کباب را آماده می کنیم، سپس در صورتی که زمان داشته باشیم کباب ها را درون یک سینی قرار داده و روی آنها را با نایلون می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار می دهیم.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان کباب ها را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، کباب ها را درون تابه می چینیم.

مرحله نهم

حتما باید حرارت زیر تابه متوسط باشد، چون اگر کم باشد کباب ها را خشک می کند. پس از اینکه یک سمت کباب ها سرخ شد و به خوبی رنگ گرفت، آنها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله دهم

در پایان پخت کباب ها می توانیم مقداری زعفران دم کرده و کره ترکیب کنیم و با برس روی کباب ها بمالیم تا نرم تر و لذیذتر شوند. در پایان کباب ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 3 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.