مطالب پر بازدید
طرز تهیه ساندویچ مرغ فوری و ساده با طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه ساندویچ مرغ فوری و ساده با طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه ساندویچ مرغ فوری ساندویچ مرغ فوری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه ساندویچ سوخاری خوشمزه و مخصوص فست فودی

طرز تهیه ساندویچ سوخاری خوشمزه و مخصوص فست فودی

طرز تهیه ساندویچ سوخاری ساندویچ به دلیل سادگی در استفاده به عنوان یک غذای پیک نیکی یا خیابانی طرفداران زیادی دارد. یکی از این ساندویچ ها ساندویچ سوخاری است. در این ساندویچ …

آشنایی با خواص فندق افسونگر + مضرات ناشناخته این گیاه!

آشنایی با خواص فندق افسونگر + مضرات ناشناخته این گیاه!

خواص فندق افسونگر فندق افسونگر، گیاهی بومی آمریکای شمالی با خصوصیات و کاربردهای متنوع، حاوی ترکیبات متعددی است که آن را به عنصری مؤثر در مراقبت از پوست و درمان بیماری‌های پوستی …

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ رستورانی تابه ای ذغالی در فر xvc jidi  fhf   fdni n vk 

کباب کوبیده دو رنگ یکی از انواع کباب های اصیل ایرانی است که از ترکیب گوشت مرغ و گوسفندی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
گوشت مرغ۵۰۰ گرم
دنبه گوسفندی۵۰ گرم
پیاز۲ عدد بزرگ
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
کره۵۰ گرم

دستور پخت کباب کوبیده دو رنگ

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده دو رنگ مجلسی ابتدا پیازها را رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم، سپس گوشت مرغ را به همراه نیمی از دنبه گوسفندی دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله نصف پیاز رنده شده را به همراه مقداری نمکف فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم و مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند.

مرحله سوم

حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. در ادامه گوشت گوسفندی را به همراه باقیمانده دنبه دو مرتبه چرخ می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله باقیمانده پیاز رنده شده را به همراه ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و مجددا به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم شوند.

مرحله پنجم

روی این کاسه را هم با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک ساعت کاسه ها را از یخچال خارج می کنیم، سپس نصف سیخ را با گوشت مرغ و نصف دیگر را با گوشت گوسفندی سیخ می کنیم.

مرحله ششم

در صورتی که تمایل داشته باشیم کباب را روی ذغال تهیه کنیم از سیخ های پهن مخصوص کباب کوبیده استفاده می کنیم، اما در صورتی که بخواهیم کباب را در فر یا تابه درست کنیم می توانیم از سیخ چوبی یا حتی بدون سیخ کباب را درست کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه سیخ کردن کباب ها به پایان رسید، منقل ذغال را به صورت یکدست روشن آماده می کنیم و سیخ ها را روی منقل می چینیم. پس از اینکه کباب ها خودشان را گرفتند، آنها را هر چند لحظه یک بار می چرخانیم تا به صورت یکدست بپزند.

مرحله هشتم

در صورتی که بخواهیم کباب را در تابه درست کنیم، سمت گریل تابه را با روغن کمی چرب می کنیم، سپس کباب ها را داخل تابه می چینیم، پس از اینکه یک سمت کباب ها سرخ شدف انها را بر می گرداینم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله نهم

برای درست کردن این کباب خوشمزه در فر، سینی فر را چرب می کنیم، سپس کباب ها را داخل سینی فر می چینیم. در ادامه سینی فر را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم قرار می دهیم تا کباب ها بپزند.

مرحله دهم

برای خوشمزه تر شدن کباب، کره ذوب شده را با زعفران مخلوط می کنیم و در میانه پخت روی کباب ها می مالیم. در پایان کباب ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به دلخواه با نان، برنج ساده یا کته سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 آبان 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.