مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان پاسکا خوشمزه و ساده به روش سنتی اوکراینی

طرز تهیه نان پاسکا خوشمزه و ساده به روش سنتی اوکراینی

طرز تهیه نان پاسکا نان پاسکا یکی از انواع نان های سنتی اوکراین است که معمولا در مناسبت هایی مانند اعیاد درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه نان پرانا روغنی خوشمزه و سنتی مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان پرانا روغنی خوشمزه و سنتی مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان پرانا نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان …

17 مورد از مهم ترین خواص و مضرات ماهی قزل آلا برای سلامتی

17 مورد از مهم ترین خواص و مضرات ماهی قزل آلا برای سلامتی

خواص ماهی قزل آلا در دنیای غذایی امروز، ماهی قزل آلا با نام علمی Rainbow Trout، به عنوان یکی از محبوب‌ترین انواع ماهی‌های آب شیرین شناخته می‌شود. این ماهی، که با ذائقه …

طرز تهیه خمیر هزار لایه حرفه ای در منزل برای انواع شیرینی

طرز تهیه خمیر هزار لایه

طرز تهیه خمیر هزار لایه شیرینی زبان یوفکا کره ای با خمیر هزار لا ناپلئونی xvc jidi oldv ichv ghdi

خمیر هزار لایه که با نام خمیر هزار لا هم شناخته می شود یکی از خمیرهایی است که برای تهیه انواع شیرینی و نان استفاده می شود. همانطور که مطمئنا می دانید خمیر هزار لایه به صورت آماده هم در فروشگاه های لوازم قنادی به فروش می رسد، اما اگر آنرا در منزل درست کنیم، قیمت تمام شده خمیر به شدت کاهش پیدا می کند و کیفیت آن نیز بهتر از خمیرهای آماده است. اگر بخواهیم خمیر هزار لایه را برای تهیه نان درست کنیم، بهتر است از نمک در تهیه آن استفاده کنیم، ولی در صورتی که بخواهیم برای تهیه شیرینی هایی مثل ناپلئونی و شیرینی زبان از این خمیر استفاده کنیم، بهتر است به جای نمک از پودر قند استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم خمیر هزار لایه
آرد قنادی300 گرم (2 پیمانه)
کره150 گرم (¾ پیمانه)
تخم مرغ1عدد
روغن مایع1 قاشق غذاخوری
جوهر لیمو½ قاشق چایخوری
نمک یا پودر قند1 قاشق چایخوری
آب خنک1 فنجان
وانیل½ قاشق چایخوری

دستور تهیه خمیر هزار لایه

مرحله اول

برای تهیه خمیر هزار لایه حرفه ای ابتدا آرد را داخل کاسه ای بزرگ الک می کنیم، سپس وانیل را به آن اضافه می کنیم. تخم مرغ را داخل کاسه ای می شکنیم و روغن مایع را به همراه جوهر لیمو، آب و نمک به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

نکته مهم در مورد اضافه کردن جوهر لیمو این است که اضافه کردن بیش از حد زدن جوهر لیمو باعث کج شدن شیرینی های شما می شود. در ادامه با همزن دستی مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله سوم

وسط کاسه محتوی آرد را گود می کنیم و ترکیب تخم مرغ را وسط ظرف آرد می ریزیم و کاملا مواد را مخلوط می کنیم تا خمیرمان یکدست بشود و آنوقت داخل کاسه ای قرار می دهیم و روی آن سلفون می کشیم و یا پارچه ای روی آن می اندازیم.

مرحله چهارم

حالا کاسه را در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا خمیر به مدت 1 ساعت استراحت کند. سپس روی صفحه کار کمی آرد می پاشیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم و با دست خمیر را به صورت مربع در قطری حدودا 2 سانتیمتر پهن می کنیم.

مرحله پنجم

کره را وسط خمیر می گذاریم و هر چهار گوشه خمیر را روی کره می کشیم و با وردنه ضرباتی آرام روی خمیر می زنیم تا کره نرم شود وآنوقت با استفاده از وردنه خمیر را مجددا پهن می کنیم به قطر 1 سانتیمتر و شش لا آن را تا می زنیم.

مرحله ششم

سپس در ظرفی قرار می دهیم و روی آن سلفون می کشیم و در جای خنکی قرار می دهیم تا مجددا به مدت 20 دقیقه استراحت کند. پس از گذشت زمان اشاره شده در بالا خمیر را مجددا روی صفحه کار می گذاریم.

مرحله هفتم

سپس با وردنه به آرامی آن را پهن می کنیم تا قظر خمیر حدودا 1 سانتیمتر شود و عرض خمیر را طول خمیر قرار می دهیم، دقیقا برعکس سری قبل و مجددا آنرا به صورت شش لا تا می زنیم و مجددا استراحت می دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله مجددا خمیر را به مدت 20 دقیقه در یک جای خنک قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند. باز و بسته کردن خمیر و هر دفعه 20 دقیقه استراحت را 6 مرتبه انجام می دهیم و بار آخر قطر خمیر آماده شده را تا زمان مصرف در فریزر قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 2 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.