مطالب پیشنهادی
طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان

طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان

طرز تهیه پنکیک با ماست در جهان آشپزی، برخی نوآوری‌ها برای سلامتی و افزایش لذت از طعم‌ها انجام می‌شوند. پنکیک با ماست یکی از این موارد است. در بسیاری از خانواده‌ها، برخی …

طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی

طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی

طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یکی از انواع سس‌های بسیار کاربردی در شیرینی‌پزی است که می‌توانید از آن در تهیه انواع کیک‌ها و شیرینی‌ها استفاده کنید، برای آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه آبنبات چوبی خوشمزه و فوری با طعم و رنگ دلخواه

طرز تهیه آبنبات چوبی

طرز تهیه آبنبات آبی قدیمی چوبی بدون گلوکز شکلاتی با ایزومالت شف طیبه رنگین کمان قیچی xvc jidi Hfkfhj   fd

آبنبات چوبی یکی از انواع آبنبات های بسیار پر طرفدار و نوستالوژیک در سراسر جهان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. آبنبات چوبی را شاید بتوان محبوب ترین نوع آبنبات در جهان معرفی کرد که طرفداران آنرا فقط کودکان تشکیل نمی دهند و خیلی از افراد بزرگسال هم به این نوع آبنبات علاقمند هستند. امروزه آبنبات های چوبی را با شکل و شمایل متنوعی می توانیم ببینیم و تنوع در این نوع آبنبات به شدت بالا رفته است. با آموزشی که امروز برای شما آماده کرده ایم به راحتی می توانید آبنبات چوبی دلخواه خود را به صورت کاملا بهداشتی و سالم با طراحی منحصربفرد در منزل تهیه کنید، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم آبنبات چوبی
شکر220 گرم
گلوکز110 گرم
آب50 گرم
اسانس دلخواهبه مقدار کافی
رنگ خوراکیبه مقدار کافی

دستور تهیه آبنبات چوبی

مرحله اول

برای تهیه آبنبات چوبی خوشمزه ابتدا شکر و آب را داخل شیرجوش استیل یا قابلمه کوچکی می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و گلوکز را نیز اضافه می کنیم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم تا شکر و گلوکز داخل آب حل شوند.

مرحله دوم

دما باید تا 154 درجه سانتیگراد افزایش یابد و این کار را با دماسنج می توانید انجام دهید تا مطمئن شوید مایه به این دما رسیده باشد. حدودا 15 الی 20 دقیقه از جوشیدن مایع که بگذرد به این دما می رسد.

مرحله سوم

برای اینکه اطمینان پیدا کنیم که مایع ما به این دما رسیده است یا نه. لیوانی را پر از آب سرد می کنیم و چند قطره از مایع را داخل آن می اندازیم. اگر سریع آن چند قطره داخل آب سفت شد و خودش را گرفت

مرحله چهارم

و راحت می توانستیم از داخل آب آن را خارج کنیم یعنی ایزومالت شده است و بلافاصله اسانس یا رنگ خوراکی را به مایع اضافه می کنیم و با قاشق کاملا هم می زنیم تا رنگ با مایع خوب مخلوط و ترکیب شود.

مرحله پنجم

بعد ایزومالت را داخل قالب های سیلیکونی شکلات می ریزیم و (مقدار کمی اگر بریزید آبنبات ها نازک و شفاف می شوند) چوب بستنی در قالب ها قرار می دهیم و روی آبنبات ها را با ترافل های رنگی تزئین می کنیم.

مرحله ششم

سپس کنار می گذاریم تا به مدت حدودا 30 دقیقه سفت شوند. البته ممکن است بیشتر از 30 دقیقه زمان برای سفت شدن آبنبات ها نیاز باشد، برای همین قبل از خارج کردن آبنبات ها از قالب باید تست کنیم که کاملا سفت شده باشند.

مرحله هفتم

سپس آبنبات ها را راحت از داخل قالب های سلیکونی خارج می کنیم و برای اینکه چسبندگی آن ها را از بین ببریم آن ها را داخل کمی نشاسته ذرت می غلطانیم و بعد می تکانیم و در ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.