طرز تهیه حلوای زعفرانی خوشمزه و خوشرنگ به روش تبریزی

طرز تهیه حلوای زعفرانی

طرز تهیه حلوای زعفرانی سنتی مجلسی ساده با آرد سفید با آرد برنج تبریز با شیر xvc jidi pg hd cutvhkd

حلوای زعفرانی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی تهیه می شود. این حلوای خوشرنگ به دلیل اینکه دارای رنگ بسیار زیبایی است معمولا برای پذیرایی در مجالس ختم و سفره های مذهبی تهیه می شود، البته این حلوا را به سلیقه خود می توانیم به صورت ساده درست کنیم یا اینکه آنرا به صورت مجلسی تر مانند بیسکو حلوا یا با نان میکادو درست کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی مجلسی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوا زعفرانی
آرد سفید قنادی1.5 کیلوگرم
روغن حیوانی یا مایع500 گرم
شکر6 لیوان فرانسوی
آب3.5 لیوان فرانسوی
زعفران2 مثقال
آب جوش برای زعفران½ لیوان
گلاب½ لیوان

دستور پخت حلوای زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه حلوای زعفرانی مجلسی ابتدا زعفران آسیاب شده را داخل شیشه ای یا ظرف در داری می ریزیم و آب جوش را به آن اضافه می کنیم و در ظرف را می بندیم و روی بخار کتری می گذاریم تا دم بکشد.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را داخل تابه ای الک می کنیم و تابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و تقریبا 30 دقیقه به طور مداوم تفت می دهیم تا رنگ آن کمی تغییر کند و بوی خامی ان کاملا گرفته شود و عطر تفت خورده آن بلند شود.

مرحله سوم

سپس روغن حیوانی را کم کم به آرد اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا کاملا روغن با آرد آمیخته شود.دقت کنید اگر جایی از آرد گلوله شد با پشت کفگیر آن گلوله آرد را فشار می دهیم تا له شود.

مرحله چهارم

حالا مداوم به تفت دادن ادامه می دهیم تا حدود 30 دقیقه که مایه سبک و شل شود.داخل قابلمه ای 3/5 لیوان آب می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با قاشق هم می زنی تا شکر در آب کاملا حل شود.

مرحله پنجم

اجازه می دهیم تا به جوش بیاید و حدودا 20 دقیقه بجوشد.3 قاشق غذاخوری زعفران دم کشیده را به آن اضافه می کنیم و 5 دقیقه بعد شربت را از روی حرارت بر می داریم و همانطور داغ شربت را کم کم اضافه می کنیم.

مرحله ششم

سپس با مخلوط آرد تفت می دهیم تا اگر کافی بود شربت زیادی داخل حلوا نریزیم تا باعث شل شدن حلوا شود.نصف شربت را که کم کم به آرد اضافه کردیم گلاب و زعفران را نیز به حلوا اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا به خوبی تفت می دهیم تا کاملا عطر آن ها بلند شود و بعد اگر نیاز بود کم کم باقی شربت را اضافه می کنیم.به حدی از این به بعد شربت اضافه می کنیم که مداوم که تفت می دهیم طعم حلوا را می چشیم

مرحله هشتم

اگر شیرینی آن اندازه بود بیش از حد آن را شیرین نکنیم. (به طور معمول تقریبا 1 لیوان از شربت باقی می ماند) حلوا زعفرانی آماده شده را در سینی شکل می دهیم و با انواع مغزیجات تزئین می کنیم.نوش جان

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.4 / 5. تعداد امتیاز: 8

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.