طرز تهیه فرنی کدو حلوایی

طرز تهیه فرنی کدو حلوایی نواب ابراهیمی رژیمی کره ای

فرنی کدو حلوایی یکی از انواع غذاهای سبک و سالم بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. فرنی ها معمولا به عنوان دسر یا یک غذای ساده برای کسانی که دارای معده ضعیف هستند مثل کودکان یا افرادی که دچار بیماری های گوارشی هستند، تهیه می شوند. فرنی کدو حلوایی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، داری ظاهری شیک و مجلسی می باشد و به همین دلیل می توانیم از این فرنی خوشرنگ برای پذیرایی هم استفاده کنیم. فرنی کدو حلوایی یک گزینه بسیار مناسب برای شب یلدا می باشد که می تواند جایگزین خوراکی ها تکراری شب یلدا باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 6 نفر
کدو حلوایی½ کدو حلوایی متوسط
کره50 گرم
آب1 لیوان
شیر3 لیوان
شکر4 قاشق غذاخوری
آرد برنج4 قاشق غذاخوری
چوب دارچین1 تکه
هل2 عدد

دستور پخت فرنی کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه فرنی کدو حلوایی مجلسی ابتدا کدو را پوست می گیریم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، در ادامه یک یا دو پیمانه آب اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا کدو حلوایی بپزد.

مرحله دوم

باید اجازه دهیم آب موجود در قابلمه تقریبا به طور کامل کشیده شود، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار بگذاریم. برای راحتی کار در صورت تمایل می توانیم کدو را به روش بخارپز بپزیم تا آب اضافی وجود نداشته باشد.

مرحله سوم

در این مرحله کره را به کدو حلوایی اضافه می کنیم و آنرا با گوشکوب برقی به صورت پوره در می آوریم و کنار می گذاریم. در ادامه شیر را به همراه شکر و آرد برنج داخل یک قابلمه مناسب با هم ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، هل و چوب دارچین را به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را چند لحظه یک بار هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسند.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد داخل قابلمه به غلظت مناسب رسیدند، چوب دارچین و دانه های هل را از قابلمه خارج می کنیم و در ور می ریزیم. در ادامه پوره کدو حلوایی را به قابلمه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

برای اینکه مواد فرنی کاملا یکدست شوند، می توانیم با گوشتکوب برقی مواد را به خوبی له کنیم. در ادامه فرنی را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و با پودر دارچین به سلیقه خود آنرا تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 21 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.