طرز تهیه شیرینی نگرو خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی
طرز تهیه شیرینی نگرو
شیرینی نگرو یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرین خوشمزه اصالتی فرانسوی دارد و یک گزینه بسیار مناسب برای پذیرایی در مجالس و مهمانی ها می باشد. البته این شیرینی خوشرنگ به دلیل اینکه سایز کوچکی دارد برای شیرینی عید نوروز هم مناسب می باشد. ظاهر این شیرینی شباهت زیادی به بعضی شیرینی ها ایرانی مثل شیرینی مشهدی دارد و می توانیم به سلیقه خود آنرا با رنگ های متنوعی درست کنیم. البته رنگ اصلی این شیرینی قهوه ای است که به دلیل اضافه کردن پودر قهوه می باشد. در صورتی که بخواهیم این شیرینی را به رنگ سفی درست کنیم باید پودر قهوه را از مواد لازم حذف کنیم، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی فرانسوی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی نگرو | |
خرده شیرینی | 300 گرم |
روغن صاف قنادی | 80 گرم |
روغن کره ای یا روغن 44 | 40 گرم |
آرد نخودچی | 50 گرم |
شیر | 10 گرم |
شکر | 20 گرم |
سفیده تخم مرغ | 15 گرم |
پودر هل و پودر قهوه | به مقدار کافی |
دستور پخت شیرینی نگرو
مرحله اول
برای تهیه شیرینی نگرو فرانسوی ابتدا روغن کره ای یا روغن 44 را با روغن صاف داخل کاسه همزن می ریزیم و خرده شیرینی را از الک رد می کنیم. به جای شیرینی خرد شده می توانیم از بیسکوییت خرد شده نیز استفاده کنیم.
مرحله دوم
سپس به همراه آرد نخودچی الک شده، پودر هل و قهوه به هر میزان که تمایل داریم به روغن ها اضافه می کنیم و با همزن برقی اجازه می دهیم به حدی هم زده شود که مخلوط مواد کاملا صاف و پوک شود.
مرحله سوم
سپس سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای می ریزیم و شیر،شکر را به آن اضافه می کنیم و خوب با قاشق مواد را هم می زنیم تا شکر کاملا در شیر حل شود و بعد به مواد داخل کاسه همزن برقی اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا به صورت دورانی مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر منسجم و یکدست شود و در کاسه ای خمیر را قرار می دهیم و روی آن را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 12 ساعت سفت و خنک شود.
مرحله پنجم
پس از استراحت کردن خمیر را از داخل یخچال بیرون می آوریم، سپس کمی ورز می دهیم و خمیر را روی صفحه کار می گذاریم. در ادامه خمیر را با دست یا وردنه به صورت یکدست صاف می کنیم تا به قطر 2 میل برسد.
مرحله ششم
در این مرحله روی خمیر کنجد و پودر پسته به صورت پخش می ریزیم تا همه سطح خمیر را پوشش بدهد و با وردنه روی خمیر کمی می کشیم، سپس با قالب یا کاتر مورد نظرمان روی خمیر قالب می زنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله سینی فر را خار ج می کنیم، سپس فر را با دمای 170 الی 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم تا به مدت 10 دقیقه به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله هشتم
در این مرحله خمیرهای قالب زده را به آرامی روی کاغذ روغنی درون سینی فر با کمی فاصله می چینیم. پس از اینکه فر به طور کامل گرم شد، سینی فر را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزند.
مرحله نهم
پس از اینکه پخت شیرینی به پایان رسید آنرا از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. در صورت تمایل می توانیم کمی شکلات به روش بن ماری ذوب کنیم و برای تزیین روی شیرینی ها استفاده کنیم.
- منبع :
- img from melorin9213