طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفدار ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش در قهوه خانه ها هم سرو می شود. این املت …

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج آش اوماج یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است که برای درمان سرماخوردگی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی …

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی نوعی میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد ، …

طرز تهیه خورش گوجه فرنگی

طرز تهیه خورش گوجه بادمجان انواع خورشت گوجه فرنگی بدون گوشت مازندرانی  با گوشت چرخ کرده xvc jidi o va   i tvk d

خورش گوجه فرنگی یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. اصالت این خورش ساده و خوشمزه متعلق به استان های شمالی کشورمان است و در تهیه آن از مواد غذایی متنوعی استفاده می شود. نکته جالب در مورد این غذای خوشمزه شمالی این است که از نظر مواد شباهت زیاید به املت گوجه فرنگی دارد، اما به دلیل استفاده از سیر طعم آن با املت متفاوت است، برای مشاهده این آموزش آشپزی شمالی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوجه فرنگی10 عدد
تخم مرغ2 تا 3 عدد
سیر5 حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خورش گوجه فرنگی

مرحله اول

برای تهیه خورش گوجه فرنگی مجلسی  ابتدا گوجه ها را می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم و داخل کاسه ای بزرگ رنده ریز می کنیم.سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و یا با گوشت کوب کاملا له می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و سیرها را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم و کمی زردچوبه اضافه می کنیم و سیر ها را زیر و رو می کنیم تا عطر زردچوبه به خورد آن برود.

مرحله سوم

پس از اینکه سیر و زردچوبه با هم یکدست شدند، تخم مرغ ها را یکی یکی می شکنیم و در صورت سالم بودن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سرخ شوند و در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

مجددا همان تابه را می شوییم و روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا آب گوجه ها کاملا کشیده شود و سرخ شوند.

مرحله پنجم

بعد از سرخ شدن گوجه فرنگی ها، ترکیب سیر و تخم مرغ های سرخ شده را به گوجه اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله ششم

حالا کمی زمان می دهیم تا خورش به خوبی جا بیفتد و روغن بیاندازد. حدودا 10 دقیقه بعد خورش گوجه ما آماده است و تابه را از روی حرارت بر می داریم و خورش را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.