طرز تهیه آش هویج و جو خوشمزه و مجلسی به روش همدانی
طرز تهیه آش هویج آش هویج و جو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالتا متعلق به استان همدان می باشد. این آش خوشمزه را به سلیقه خود …
جذب ثروت با دارچین + سوزوندن و ریختن دارچین روی تراولها!
جذب ثروت با دارچین در این مقاله میخواهیم به یکی از مباحث پرطرفدار و جذاب در زمینه جذب ثروت و افزایش فراوانی مالی پرداخته و تکنیکهای عجیب اما موثری را با شما …
طرز تهیه پای اسپاگتی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی
طرز تهیه پای اسپاگتی پای اسپاگتی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالتی ایتالیایی دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی ایتالیایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. …
طرز تهیه خورش پرتقال خوشمزه و مجلسی به روش شمالی
طرز تهیه خورش پرتقال
خورش پرتقال یکی از انواع خورش های اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به شمال کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
آب پرتقال | ۳ پیمانه |
پرتقال بزرگ | ۲ عدد |
خلال پسته | ۵۰ گرم |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خورش پرتقال
مرحله اول
برای تهیه خورش پرتقال مجلسی ابتدا پرتقال ها را با یک کارد تیز پوست می گیریم، سپس به صورت مکعبی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه رنگ پیاز تغییر کرد و به خبوی سرخ شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پیاز با ادویه ها ترکیب شود. در ادامه سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا گوشت مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود و رنگ آن تغییر کند. در ادامه آب پرتقال را با شکر ترکیب می کنیم تا شکر به طور کامل درون آب پرتقال حل شود، سپس آرد را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
آرد را بهتر است قبل از اضافه کردن به آب پرتقال الک کنیم تا از گلول گلوله شدن آن جلوگیری شود. در ادامه تکه های پرتقال را به قابلمه حایو گوشت مرغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا سرخ شوند و در زمان پخت له نشوند.
مرحله پنجم
در این مرحله آب پرتقال را به قابلمه اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا خورش کمی غلیظ شود و گوشت مرغ به طور کامل بپزد. حالا صبر می کنیم تا خورش با حرارت بسیار ملایم به غلظت مناسب برسد و جا بیفتد.
مرحله ششم
در صورت تمایل می توانیم مقداری زعفران دم کرده نیز به خورش اضافه کنیم. این کار علاوه بر اینکه رنگ خورش را زیباتر می کند، باعث می شود خورش عطر بهتری داشته باشد. در پایان خورش را با خلال پسته نزیین کرده و با برنج سرو می کنیم.
- منبع :
- img from malahatkamyar