طرز تهیه آش هویج و جو خوشمزه و مجلسی به روش همدانی

طرز تهیه آش هویج و جو خوشمزه و مجلسی به روش همدانی

طرز تهیه آش هویج آش هویج و جو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالتا متعلق به استان همدان می باشد. این آش خوشمزه را به سلیقه خود …

جذب ثروت با دارچین + سوزوندن و ریختن دارچین روی تراول‌ها!

جذب ثروت با دارچین + سوزوندن و ریختن دارچین روی تراول‌ها!

جذب ثروت با دارچین در این مقاله می‌خواهیم به یکی از مباحث پرطرفدار و جذاب در زمینه جذب ثروت و افزایش فراوانی مالی پرداخته و تکنیک‌های عجیب اما موثری را با شما …

طرز تهیه پای اسپاگتی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه پای اسپاگتی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه پای اسپاگتی پای اسپاگتی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالتی ایتالیایی دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی ایتالیایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. …

طرز تهیه خورش پرتقال خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه خورش پرتقال

طرز تهیه خورش پرتقال در برنامه به خانه برمیگردیم عالی خلال o va vjrhg

خورش پرتقال یکی از انواع خورش های اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به شمال کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۶۰۰ گرم
آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
آب پرتقال۳ پیمانه
پرتقال بزرگ۲ عدد
خلال پسته۵۰ گرم
شکر۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خورش پرتقال

مرحله اول

برای تهیه خورش پرتقال مجلسی ابتدا پرتقال ها را با یک کارد تیز پوست می گیریم، سپس به صورت مکعبی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه رنگ پیاز تغییر کرد و به خبوی سرخ شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پیاز با ادویه ها ترکیب شود. در ادامه سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا گوشت مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود و رنگ آن تغییر کند. در ادامه آب پرتقال را با شکر ترکیب می کنیم تا شکر به طور کامل درون آب پرتقال حل شود، سپس آرد را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

آرد را بهتر است قبل از اضافه کردن به آب پرتقال الک کنیم تا از گلول گلوله شدن آن جلوگیری شود. در ادامه تکه های پرتقال را به قابلمه حایو گوشت مرغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا سرخ شوند و در زمان پخت له نشوند.

مرحله پنجم

در این مرحله آب پرتقال را به قابلمه اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا خورش کمی غلیظ شود و گوشت مرغ به طور کامل بپزد. حالا صبر می کنیم تا خورش با حرارت بسیار ملایم به غلظت مناسب برسد و جا بیفتد.

مرحله ششم

در صورت تمایل می توانیم مقداری زعفران دم کرده نیز به خورش اضافه کنیم. این کار علاوه بر اینکه رنگ خورش را زیباتر می کند، باعث می شود خورش عطر بهتری داشته باشد. در پایان خورش را با خلال پسته نزیین کرده و با برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.