طرز تهیه حلوا آرد گندم مجلسی و خوشرنگ با رنگ تیره و زعفرانی

طرز تهیه حلوا آرد گندم مجلسی و خوشرنگ با رنگ تیره و زعفرانی

طرز تهیه حلوا حلوا در گذشته به عنوان یکی از محبوب ترین دسرهای سنتی و اصیل ایرانی محسوب می شده است ، اما امروزه کمتر کسی حلوا را به عنوان دسر می …

طرز تهیه آش گندم سنتی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل یزدی

طرز تهیه آش گندم سنتی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل یزدی

طرز تهیه آش گندم آش گندم یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی …

طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ ورمیشل سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه هم …

طرز تهیه خورش قورمه سبزی گیلانی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی گیلانی سبزی قورمه سبزی شمالی چیست محلی گیلان با مرغ در گمج قرمه xvc jidi  o va r vli sfcd  dghkd

خورش قورمه سبزی گیلانی یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به گیلان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی خورشتی۵۰۰ گرم
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
لیمو عمانی۴ عدد
لوبیا چشم بلبلییک سوم لیوان
پیاز داغ۴ قاشق غذاخوری
آب نارنج۱ قاشق غذاخوری
بادمجان۴ عدد قلمی
گوجه فرنگی۳ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت قورمه سبزی گیلانی

مرحله اول

برای تهیه خورش قورمه سبزی گیلانی خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس گوشت خورشتی را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

گوشت را به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و در حدی که مواد با هم یکدست شوند، تفت می دهیم. در ادامه لوبیا چشم بلبلی که از قبل خیسانده ایم را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله ۴ لیوان آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و لوبیا با حرارت ملایم بپزند. در همین حین سبزی خورشتی را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا به خوبی سرخ شود.

مرحله چهارم

در این مرحله سبزی سرخ شده را به خورش اضافه می کنیم. در ادامه بادمجان ها و گوجه فرنگی ها را به همراه کمی روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. حالا باید صبر کنیم تا آب اضافی خورش کشده شود و خورش به روغن بیفتد.

مرحله پنجم

در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش بادمجان های سرخ شده را به همراه لیمو عمانی ها به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه خورش اماده شدف انرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس گوجه فرنگی ها را به خورش اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در پایان خورش را به همراه برنج کته شده سرو می کنیم. دوستانی که در منزل گمج دارند توصیه می کنیم این خورش را در گمج درست کنند. نکته دیگر اینکه به جای لیمو عمانی می توانیم از آب نارنج هم استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 30 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/azin_cook
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.