مطالب پر بازدید
طرز تهیه پیده ترابزون، صبحانه خوشمزه و متفاوت از ترکیه

طرز تهیه پیده ترابزون، صبحانه خوشمزه و متفاوت از ترکیه

طرز تهیه پیده ترابزون پیده یکی از غذاهای معروف کشور ترکیه است که در واقع آن را با نام پیتزای ترکی هم می‌شناسند. این غذا با تکه‌ای خمیر درست می‌شود که پیش …

طرز تهیه سالاد میگو فرانسوی خوشمزه و با ظاهر مجلسی

طرز تهیه سالاد میگو فرانسوی خوشمزه و با ظاهر مجلسی

طرز تهیه سالاد میگو سالاد میگو یکی از سالادهای خوشمزه و سالم دریایی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی دریایی در ادامه با سایت آموزشی …

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص گیاه بلادون گیاه بلادون، شناخته شده به نام‌های شابیزک و مهر گیاه در ایران، به عنوان یکی از گونه‌های گیاهی دارویی نادر، از خواص بی‌نظیری در زمینه ضد تشنج، تسکین دهنده …

طرز تهیه حلوای سوهان خوشمزه و مجلسی به روش اردکان

طرز تهیه حلوا سوهان

طرز تهیه حلوا سوهانی با شیر بیجار اردکان با شیرخشک xvc jidi  pg hd s ihk

حلوا سوهان یکی از انواع حلوهای خوشمزه ایرانی است که طعمی شبیه به سوهان دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وب سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوا سوهان
آرد سنگک۱٫۵ لیوان
شیر۱٫۵ لیوان
روغن مایعسه چهارم لیوان
شکر۱ لیوان
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
پودر هل¼ قاشق چایخوری
گلاب¼ لیوان

دستور پخت حلوا سوهان

مرحله اول

برای تهیه حلوای سوهان مجلسی ابتدا یک لیوان شیر را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود، پس از اینکه شکر حل شد، گلاب، زعفران دم کرده و هل را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا به مدت یک دقیقه زمان می دهیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن حلوا می رویم. توجه داشته باشید که نیاز نیست شیر بجوشد، در حدی که شیر آنقدر داغ شود که شکر حل شود کافیست.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را داخل یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آرد به طور کامل گرفته شود. در ادامه باقیمانده شیر را به همراه روغن به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا با هم یکدست شوند. توجه داشته باشید که اگر از حلوا غافل شویم و انرا هم نزنیم ممکن است که گلوله گلوه شود و ظاهر حلوا خراب شود. حدود ۳۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه هم زدن حلوا را باید ادامه دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه شیر تبخیر شو.د، حلوا حالتی خرده خرده پیدا می کند که جای نگرانی نیست چون مجددا روان و یکدست می شود. حلوا را باید به اندازه ای هم بزنیم که رنگش شبیه به رنگ سوهان شود، سپس شربت شیر را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و مواد را به صورت گهواره ای مخلوط می کنیم تا شربت جذب حلوا شود و حالتی منسجم و یکدست پیدا کند. در پایان حلوا را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و تا داغ است آنرا تزیین می کنیم.

5/5 - (3 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 14 آبان 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.