مطالب پر بازدید امروز
بافت مو ترند و جذاب دخترانه

بافت مو ترند و جذاب دخترانه؛ با این مدل ها دخترتون رو ببرید تولد و عروسی

بافت مو ترند و جذاب دخترانه بافت مو ترند و جذاب دخترانه این روزها تبدیل به یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌های دختران شده. بافت مو دخترانه، نه تنها به دلیل ظاهر زیبایی که …

مدل شومیز تابستانی جلو بسته جدید

مدل شومیز تابستانی جلو بسته جدید؛ با این مدل ها همه مات استایل شما می شوند!

مدل شومیز تابستانی جلو بسته جدید دختران و بانوان ایرانی همیشه به دنبال لباس‌های شیک و راحت برای فصل تابستان هستند. مدل شومیز تابستانی جلو بسته جدید یکی از این انتخاب‌هاست که …

استایل لباس نیمه رسمی زنانه

استایل لباس نیمه رسمی زنانه برای مراسمات مختلف؛ طرح های ساده و مجلسی با هم

استایل لباس نیمه رسمی زنانه انتخاب استایل لباس نیمه رسمی زنانه یکی از مهم‌ترین تصمیم‌هاست، مخصوصاً وقتی می‌خواهید توی یه مهمونی یا جلسه کاری شرکت کنید. چیزی که می‌تونه توی این موقعیت‌ها …

طرز تهیه ذرت پنیری خوشمزه و مخصوص با دیپ ناچو اصل

طرز تهیه ذرت پنیری

طرز تهیه ذرت پنیری خوشمزه با دیپ ناچو پنیر چدار سس xvc jidi bvj  kdvd

ذرت پنیری یکی از انواع میان وعده های خوشمزه بین المللی است که با سس های بسیار متنوعی سرو می شود. این میان وعده شباهت زیادی به ذرت مکزیکی دارد، البته این ذرت با دیپ ناچو یا سس ناچو سرو می شود و طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد. اگر از طرفداران پر و پا قرص ذرت مکزیکی هستید توصیه می کنیم این میان وعده خوشمزه را نیز امتحان کنید، در ادامه برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.

مواد لازم ذرت پنیری
ذرت3 پیمانه
قارچ خرد شده1 پیمانه
آب لیمو ترش1.5 قاشق غذاخوری
پودر سیریک سوم قاشق چایخوری
پودر آویشن½ قاشق چایخوری
پودر پیازیک سوم قاشق چایخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
مواد لازم دیپ ناچو
آرد1 قاشق غذاخوری
کره1 قاشق غذاخوری
پنیر چدار ورقه ای7 عدد
شیر1.5 پیمانه
سس فلفل قرمز1 قاشق غذاخوری
نمک¼ قاشق چایخوری

دستور تهیه ذرت پنیری

مرحله اول

برای تهیه ذرت پنیری خوشمزه ابتدا داخل قابلمه ای آب می ریزم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید. بعد ذرت ها را داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مدت 15 دقیقه آبپز شوند.

مرحله دوم

در این مدت قارچ ها را پوست می گیریم و سریع آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه آن ها را خرد می کنیم و کنار می گذاریم.ذرت های آبپز شده را در صافی می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.

مرحله سوم

سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و درآن را می گذاریم و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید و بعد درب قابلمه را بر می داریم و توری یا آبکش استیلی را روی قابلمه می گذاریم.

مرحله چهارم

دقت کنید اندازه قابلمه به صورتی باشد که کف توری یا آبکش راحت روی آن قرار بگیرد و کف آبکش با آب برخورد نداشته باشد تا عمل بخار پز درست انجام شود. در ادامه قارچ های خرد شده و ذرت را داخل آن می ریزیم.

مرحله پنجم

سپس درب قابلمه را روی مواد قرار می دهیم تا از بالا کاملا ذرت و قارچ ها داخل درب فرو روند و از پایین بخار آب در حال جوش آن ها را بخار پز کند. سپس باقی مواد را آماده می کنیم تا قارچ و ذرت به مرور زمان بخار پز شوند.

مرحله ششم

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را داخل آن می اندازیم و اجازه می دهیم تا آب شود و آرد را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد شیر را به مواد کم کم اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

سپس هم می زنیم تا به غلظت مطلوب برسد و بعد پنیر های ورقه ای را به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا آب شوند و بعد هم می زنیم و سس فلفل قرمز و نمک را به آن اضافه می کنیم و دیپ آماده شده را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

مرحله هشتم

سپس کتری را آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید و بعد کره را داخل یک کاسه مناسب (ترجیحا کاسه پیرکس باشد) می اندازیم و روی کتری قرار می دهیم تا بخار آب کتری کره را آب کند.

مرحله نهم

بعد مخلوط ذرت و قارچ بخار پز شده را به آن اضافه می کنیم و بلافاصله پودر پیاز،پودر آویشن،پودر سیر و نمک را نیز به مواد می افزاییم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم. آب لیمو ترش تازه را می گیریم و به مواد اضافه می کنیم.

مرحله دهم

در آخر سس دیپ را کم کم اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا آغشته به سس شوند.ذرت پنیری آماده شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم و کمی آویشن روی آن می ریزیم و نوش جان کنید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 5 آذر 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.