مطالب پر بازدید
طرز تهیه فینگر فود سیب زمینی خوشمزه و مخصوص سوخاری

طرز تهیه فینگر فود سیب زمینی خوشمزه و مخصوص سوخاری

طرز تهیه فینگر فود سیب زمینی فینگر فود سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان پیش غذا یا در کنار غذاهای سوخاری سرو …

طرز تهیه قیمه قاطی خوشمزه و مخصوص به روش تهرانی

طرز تهیه قیمه قاطی خوشمزه و مخصوص به روش تهرانی

طرز تهیه قیمه قاطی قیمه یک خورش اصیل ایرابا طعم فوق العاده خوشمزه است. قیمه قاطی یا درهم که به قیمه شاه عباسی هم معروف است، یک روش برای تهیه خورشت قیمه …

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص گیاه بلادون گیاه بلادون، شناخته شده به نام‌های شابیزک و مهر گیاه در ایران، به عنوان یکی از گونه‌های گیاهی دارویی نادر، از خواص بی‌نظیری در زمینه ضد تشنج، تسکین دهنده …

طرز تهیه بلال یا ذرت کبابی خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی

طرز تهیه بلال

طرز تهیه بلال روی اجاق گاز در مایکروویو در فر تنوری با فویل سس کبابی xvc jidi fghg

بلال یا ذرت کبابی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ذرت کامل۴ عدد
نمک۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
آب داغ۲ لیتر
کره۲۵ گرم
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری

دستور پخت بلال

مرحله اول

برای تهیه بلال خوشمزه ابتدا باید ذرتی تهیه کنید که مخصوص پخت بلال باشد. بعضی از ذرت هایی که در بازار به فروش می رسند ذرت علوفه ای هستند که مخصوص مصرف دام هستند و به همین دلیل پس از پخت سفت و خشک می شوند.

مرحله دوم

ذرت شیر که با نام شیر بلال هم شناخته می شود نوعی ذرت شیرین و آبدار است که برای پخت بلال بسیار مناسب است. ابتدا برگهای دور ذرت را باز می کنیم، سپس منقل زغال را به صورت یکدست روشن آماده می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله ذرت ها را روی منقل می چینیم و صبر می کنیم تا یک سمت ذرت ها بپزد. در همین حین نمک را داخل ۲ لیتر آب حل می کنیم و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم که بتوانیم پس از پخت ذرت ها را به طور کامل داخل آب نمک قرار دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله باید بلال ها را به صورت مرتب بچرخانیم تا تمام قسمت ها به صورت یکدست کباب شوند. پس از اینکه کباب کردن بلال ها به پایان رسید انها را درون آب نمک قرار می دهیم تا علاوه بر اینکه نرم تر شدن، طعم دار نیز شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه بلال ها را از آب نمک خارج کردیم، کره را ذوب می کنیم و با آب لیمو ترش و فلفل سیاه مخلوط می کنیم، سپس با برس روی تمام قسمت های بلال ها می مالیم. در پایان بلال ها را به صورت داغ سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/mina_mst
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.