طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج آش اوماج یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است که برای درمان سرماخوردگی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی …

طرز تهیه کوکو مرغ اصیل رشتی خوشمزه و مجلسی شمالی

طرز تهیه کوکو مرغ اصیل رشتی خوشمزه و مجلسی شمالی

طرز تهیه کوکو مرغ کوکوی مرغ یکی از انواع کوکوهای پر طرفدار ایرانی است که می توانید از آن به عنوان یک شام یا ناهار فوری استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه دمپختک دمی باقالی خوشمزه و ساده به روش اصفهانی

طرز تهیه دمپختک دمی باقالی خوشمزه و ساده به روش اصفهانی

طرز تهیه دمپختک دمپختک باقالی که با نام دمی باقالی هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای پلویی ساده خوشمزه ایرانی است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی …

طرز تهیه بلال

طرز تهیه بلال روی اجاق گاز در مایکروویو در فر تنوری با فویل سس کبابی xvc jidi fghg

بلال یا ذرت کبابی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ذرت کامل۴ عدد
نمک۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
آب داغ۲ لیتر
کره۲۵ گرم
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری

دستور پخت بلال

مرحله اول

برای تهیه بلال خوشمزه ابتدا باید ذرتی تهیه کنید که مخصوص پخت بلال باشد. بعضی از ذرت هایی که در بازار به فروش می رسند ذرت علوفه ای هستند که مخصوص مصرف دام هستند و به همین دلیل پس از پخت سفت و خشک می شوند.

مرحله دوم

ذرت شیر که با نام شیر بلال هم شناخته می شود نوعی ذرت شیرین و آبدار است که برای پخت بلال بسیار مناسب است. ابتدا برگهای دور ذرت را باز می کنیم، سپس منقل زغال را به صورت یکدست روشن آماده می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله ذرت ها را روی منقل می چینیم و صبر می کنیم تا یک سمت ذرت ها بپزد. در همین حین نمک را داخل ۲ لیتر آب حل می کنیم و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم که بتوانیم پس از پخت ذرت ها را به طور کامل داخل آب نمک قرار دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله باید بلال ها را به صورت مرتب بچرخانیم تا تمام قسمت ها به صورت یکدست کباب شوند. پس از اینکه کباب کردن بلال ها به پایان رسید انها را درون آب نمک قرار می دهیم تا علاوه بر اینکه نرم تر شدن، طعم دار نیز شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه بلال ها را از آب نمک خارج کردیم، کره را ذوب می کنیم و با آب لیمو ترش و فلفل سیاه مخلوط می کنیم، سپس با برس روی تمام قسمت های بلال ها می مالیم. در پایان بلال ها را به صورت داغ سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/mina_mst
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.