طرز تهیه آش شله قلمکار نذری خوشمزه و مجلسی اصفهانی

طرز تهیه آش شله قلمکار نذری خوشمزه و مجلسی اصفهانی

طرز تهیه آش شله قلمکار آش شله قلمکار یکی از آش های سنتی و بسیار محبوب در میان ایرانیان است که مانند آش رشته به صورت نذری طبخ می شود. برای مشاهده …

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه قیمه نثار قیمه نثار یکی از انواع غذاهای اصیل و بسیار خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به مرصع پلو دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه خورش لوبیا سبز اصیل مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز اصیل مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. این خورش را می …

طرز تهیه بلال

طرز تهیه بلال روی اجاق گاز در مایکروویو در فر تنوری با فویل سس کبابی xvc jidi fghg

بلال یا ذرت کبابی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ذرت کامل۴ عدد
نمک۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
آب داغ۲ لیتر
کره۲۵ گرم
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری

دستور پخت بلال

مرحله اول

برای تهیه بلال خوشمزه ابتدا باید ذرتی تهیه کنید که مخصوص پخت بلال باشد. بعضی از ذرت هایی که در بازار به فروش می رسند ذرت علوفه ای هستند که مخصوص مصرف دام هستند و به همین دلیل پس از پخت سفت و خشک می شوند.

مرحله دوم

ذرت شیر که با نام شیر بلال هم شناخته می شود نوعی ذرت شیرین و آبدار است که برای پخت بلال بسیار مناسب است. ابتدا برگهای دور ذرت را باز می کنیم، سپس منقل زغال را به صورت یکدست روشن آماده می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله ذرت ها را روی منقل می چینیم و صبر می کنیم تا یک سمت ذرت ها بپزد. در همین حین نمک را داخل ۲ لیتر آب حل می کنیم و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم که بتوانیم پس از پخت ذرت ها را به طور کامل داخل آب نمک قرار دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله باید بلال ها را به صورت مرتب بچرخانیم تا تمام قسمت ها به صورت یکدست کباب شوند. پس از اینکه کباب کردن بلال ها به پایان رسید انها را درون آب نمک قرار می دهیم تا علاوه بر اینکه نرم تر شدن، طعم دار نیز شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه بلال ها را از آب نمک خارج کردیم، کره را ذوب می کنیم و با آب لیمو ترش و فلفل سیاه مخلوط می کنیم، سپس با برس روی تمام قسمت های بلال ها می مالیم. در پایان بلال ها را به صورت داغ سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/mina_mst
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.