طرز تهیه بلال پنیری

طرز تهیه اسموتی طالبی و کیوی و سیب و توت فرنگی تزیین بدون شیر xvc jidi hsl jd xhgfd

بلال پنیری یکی از انواع میان وعده خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلال شیری۴ عدد
شیر۱ پیمانه
کره۱۰۰ گرم
سیر۲ حبه
سس مایونز۴ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت بلال پنیری در فر

مرحله اول

برای تهیه بلال پنیری خوشمزه ابتدا داخل یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. در همین حین پوست و قسمت های اضافی بلال ها را جدا می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پس از اینکه آب درون قابلمه به نقطه جوش رسید، کره را به همراه شیر به قابلمه اضافه می کنیم و با آب جوش مخلوط می کنیم تا کره ذوب شود، سپس بلال ها را داخل آب جوش می اندازیم و ۲۰ تا ۵ دقیقه زمان می دهیم تا بپزند.

مرحله سوم

اگر بلالی که تهیه کرده ایم شیر بلال باشد بعد از ۲۰ دقیقه به طور کامل نرم می شود، البته اگر پس از ۲۵ دقیقه بلال هنوز نرم نشده بود، کمی بیشتر زمان می دهیم تا به طور کامل بپزد و نرم شود، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سیرها را درون فویل قرار می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا کاملا نرم شوند. در ادامه سیرهای نرم شده را پوست می گیریم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی سیر اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه پنیر پارمزان را هم داخل یک بشقاب مناسب می ریزیم.

مرحله ششم

حالا بلالها را از آب جوش خارج می کنیم و در ظرف حاوی سس مایونز می غلطانیم، سپس درون پنیر پارمزان می غلطانیم و به صورت داغ سرو می کنیم. به دلیل اینکه بلال ها گرم هستند پنیر ذوب می شود و نیازی نیست در فر قرار بدهیم.

مرحله هفتم

البته اگر دوست دارید پنیر روی بلال ها به طور کامل طلایی و برشته شود، بلال ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت چند دقیقه گریل را روشن نمایید تا پنیر روی بلال ها طلایی شود، سپس از فر خارج کنید و به صورت داغ سرو کنید.

نکات پخت بلال پنیری

خواص ذرت

ذرت یکی از پر مصرف ترین دانه های خوراکی است که خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن دارد. از مهم ترین خواص ذرت می توان به پیشگیری از آلزایمر، سلامت چشم ها، درمان کم خونی و … اشاره کرد. خاصیت های بیشتر ذرت را به همراه جزئیات در مقاله زیر مطالعه نمایید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazi_khebreha
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.