طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و کلم قرمز به روش سنتی ایتالیایی
طرز تهیه سالاد کدو حلوایی
سالاد کدو حلوایی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این سالاد خوشمزه در کشورهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود و به همین دلیل می توانیم آنرا نسبت به سلیقه و ذائقه خود با مواد مورد علاقه خود درست کنیم. جالب است بدانید این سالاد خوشمزه را می توانید به عنوان یک شام سبک و کاملا سالم نیز سرو کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
کلم قرمز خرد شده | ½ کلم متوسط |
سینه مرغ | 1 عدد |
کدو حلوایی | 500 گرم |
گوجه گیلاسی | 1 پیمانه |
سیر | 4 حبه |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | 2 قاشق غذاخوری |
پودر تخم گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
پودر جوزهندی | ¼ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه سالاد کدو حلوایی خوشمزه ابتدا سینه مرغ را می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعبی خرد می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم. سیرها را پوست می گیریم و می شوییم.
مرحله دوم
سپس دو حبه سیر را همراه با فلفل، زنجبیل، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، پاپریکا، تخم گشنیز و نمک به تکه های مرغ اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا ادویه ها کاملا با مرغ آغشته شوند.
مرحله سوم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و کنار می گذاریم تا به مدت 30 دقیقه مواد استراحت کند و طعم دار شوند. سپس کدو حلوایی را می شوییم و از وسط نصف می کنیم و هسته ای آن را خارج می کنیم.
مرحله چهارم
حالا کدو حلوایی را به صورت مکعبی متناسب با اندازه های مرغ خرد شده آنها را خرد می کنیم و در کاسه ای می ریزیم، سپس باقی سیر را به همراه دارچین، جوزهندی، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، فلفل و نمک به آن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا کدوها را زیر و رو می کنیم تا با ادویه ها آغشته شوند. سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم تا با دمای 200 درجه 10 دقیقه زودتر گرم شود.کف سینی کاغذ روغنی قرار می دهیم و یک طرف آن کدوهای مزه دار شده را می ریزیم
مرحله ششم
سپس با قاشق آن ها را مرتب کنار یکدیگر صاف می کنیم و در طرف دیگر تکه های مرغ طعم دار شده را می ریزیم و آنها را نیز مرتب می کنیم و کنار هم قرار می دهیم. سینی را داخل فر می گذاریم تا با دمای 200 درجه به مدت 30 دقیقه مواد بپزد.
مرحله هفتم
سپس در این مدت از زمان استفاده می کنیم و کلم قرمز را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود. گوجه گیلاسی ها را می شوییم و از وسط نصف می کنیم و داخل بشقابی می گذاریم.
مرحله هشتم
کلم قرمز را از وسط نصف می کنیم و آن را به شکل دلخواه روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب و نمک و فلفل به آن اضافه می زنیم.
مرحله نهم
در این مرحله گوجه گیلاسی ها را نیز به کلم قرز اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کلم قرمز و گوجه گیلاسی طعم دار شوند. در ادامه گوجه گیلاسی و کلم قرمز را داخل ظرفی که برای سرو سالاد در نظر گرفته ایم می ریزیم.
مرحله دهم
سپس گوشت مرغ و کدو حلوایی را داخل دیس می چینیم و به شکل دلخواه تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توانیم مواد سالاد را با هم ترکیب کنیم، سپس سرو کنیم. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم سپس سرو می کنیم.
- منبع :
- img from sara_sweetbakery