طرز تهیه سالاد هویج

طرز تهیه سالاد سیب و هویج , سالاد هویج تایلندی , سالاد چچن ترکیه ای , xvc jidi shghn i d 

سالاد هویج  یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

مواد لازم برای ۴ نفر
هویج۶ نفر
سس مایونز½ لیوان
کشمش پلویی½ لیوان
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
سیب (اختیاری)۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد هویج

مرحله اول

ابتدا پوست هویج ها را می گیریم و می شوییم، سپس با یک دستمال تمیز هویج ها را خشک می کنیم. اگر ابزار رشته ای کردن هویج را دارید از آن استفاده کنید و اگر ندارید می توانید از سمت درشت رنده استفاده کنید.

مرحله دوم

هویج های رنده شده را داخل کاسه سالاد خوری می ریزیم. اضافه کردن سیب به این سالاد اختیاری است ولی اگر سیب دارید حتما اضافه کنید چون طعم بسیار خوبی به این سالاد می دهد. سیب را به صورت حبه ای خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

برای تهیه سس سالاد، مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه در یک کاسه کوچک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند سپس کشمش ها را از که از ۲۰ دقیقه قبل در آب سرد خیسانده ایم به سس اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد ذرت خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص

مرحله چهارم

حالا سس و کشمش را به سالاد اضافه می کنیم و به آرامی مواد را زیر و رو می کنیم تا سسس به تمام مواد سالاد برسد. در پایان روی ظرف را سلفون می کشیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سالاد آماده شود، سپس سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ghazanameh
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.