طرز تهیه پیراشکی دونات کدو حلوایی خوشمزه و مغزدار خامه ای

طرز تهیه دونات کدو حلوایی

طرز تهیه پیراشکی دونات کدو حلوایی در مایکروویو شکلاتی با خامه مغزدار xvc jidi n khj  n pg hdd

دونات کدو حلوایی یکی از انواع دونات های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم دونات کدو حلوایی
آرد سفید۵ تا ۶ پیمانه
شیر۱ پیمانه
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
کرهیک سوم پیمانه
شکر۱ پیمانه
نمک۱ قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی۱ پیمانه
پودر دارچین۱ قاشق غذاخوری
جوز هندی۱ قاشق چایخوری
اسانس وانیل۱ قاشق چایخوری
روغنبه مقدار کافی
مواد برای غلطاندن دونات ها
شکر۱ پیمانه
دارچین۱ قاشق چایخوری
مواد فیلینگ دونات ها
پنیر خامه ای۲۰۰ گرم
اسانس وانیل½ قاشق چایخوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
شکر۲ پیمانه
خامه پر چرب یا خامه قنادی۱ پیمانه

دستور پخت دونات کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه دونات کدو حلوایی خوشمزه ابتدا مواد داخل یخچال مانند شیر،تخم مرغ و… را حداقل ۲۰ دقیقه زودتر از داخل یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود.شیر را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و شکر و خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا با قاشق یک هم فقط می زنیم و اجازه می دهیم تا ۵ دقیقه مواد همین طور بماند تا خمیر مایه عمل بیاید.بعد تخم مرغ،کره،پوره کدو حلوایی،جوزهندی،دارچین،وانیل و نمک را به مواد اضافه می کنیم و آرد را ۱ پیمانه ابتدا اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس با مواد مخلوط می کنیم و بعد پیمانه بعدی را اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم تا جایکه دیگر باید از دست کمک گرفت و دستمان را چرب می کنیم و خمیر را ورز می دهیم و اگر نیاز بود آرد اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم.

مرحله چهارم

زمانی آرد کافی اسنت که خمیر به دست اصلا نچسبد و نرم و لطیف شده باشد و راحت می توان آن را بدون آنکه به سطح کار بچسبد ورز داد. سپس خمیر آماده شده را در کاسه ای که کاملا آن را چرب می کنیم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

سپس روی آن را با سلفون می پوشانیم و در جای گرمی قرار می دهیم تا به مدت ۱/۳۰ دقیقه استراحت کند.بعد خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم و کمی ورز می دهیم و به دو قسمت مساوی خمیر را تقسیم می کنیم و نصف آن را پهن می کنیم.

مرحله ششم

سپس با کاتر مخصوص دونات روی خمیر قرار می دهیم و برش می دهیم و نیم دیگر خمیر را نیز پهن می کنیم و با کاتر گرد برش می دهیم. قابلمه کوچکی که راحت دونات ها را بتوانیم داخل آن جا به جا کنیم را روی حرارت کم قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله به اندازه ای روغن داخل قابلمه می ریزیم که دونات ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند، سپس اجازه می دهیم تا روغن به مرور زمان داغ شود و بعد دونات ها را داخل روغن می گذاریم و گه گاه دونات را بر می گردانیم تا هر دو طرف آن سرخ شود.

مرحله هشتم

در این مرحله دونات های سرخ شده را داخل توری یا روی دستمال کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافه ان خارج شود و بعد در مخلوط شکر و دارچین آن ها را می غلطانیم. سپس برای فیلینگ،خامه نیمه جامد را داخل کاسه ای می ریزیم.

مرحله نهم

سپس کاسه را داخل کاسه بزرگ تر که پر از یخ است قرار می دهیم و با دور تند همزن خامه را فرم می دهیم. (این کار جهت شل نشدن خامه بعد از اینکه فر گرفت انجام می شود)پنیر خامه ای،پوره کدو حلوایی،دارچین و وانیل را با یکدیگر مخلوط می کنیم.

مرحله دهم

بعد خامه فرم گرفته را به باقی مواد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط می کنیم.پس از خنک شدن دونات های مدل گرد را با چاقو کمی باز می کنیم و فیلینگ آماده شده را داخل قیف می ریزیم  و با ماسوره داخل قیف آن ها را پر می کنیم.نوش جان

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.