طرز تهیه عدس پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش نذری

طرز تهیه عدس پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش نذری

طرز تهیه عدس پلو عدس پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در مناسبت های خاص مثل ماه مبارک رمضان طبخ می شود. البته فرنی به طور معمول برای …

طرز تهیه آش شله قلمکار نذری خوشمزه و مجلسی اصفهانی

طرز تهیه آش شله قلمکار نذری خوشمزه و مجلسی اصفهانی

طرز تهیه آش شله قلمکار آش شله قلمکار یکی از آش های سنتی و بسیار محبوب در میان ایرانیان است که مانند آش رشته به صورت نذری طبخ می شود. برای مشاهده …

طرز تهیه دونات سیب زمینی

طرز تهیه دونات سیب زمینی بدون فر اسفنجی پوره پنیری ساده پیراشکی دستور xvc jidi n khj sdf cldkd

دونات سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی است که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش اشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم ۱۰ عدد دونات
آرد قنادی۵۰۰ گرم
سیب زمینی۲۰۰ گرم
شیر خشک قنادی۵۰ گرم
خمیر مایه فوری۱ قاشق چایخوری
شکر۱۰۰ گرم
کره گیاهی۷۵ گرم
زرده تخم مرغ۴ عدد
شیر سردحدود ۱۰۰ میلی لیتر
نمک½ قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ۲ عدد
نان تست خشک شده۱ عدد
روغنبه مقدار کافی

دستور پخت دونات سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه دونات سیب زمینی خوشمزه ابتدا آرد را به همراه خمیر مایه فوری، شکر و پودر خمیر مایه فوری مخلوط می کنیم و داخل یک کاسه جادار می ریزیم. در ادامه سیب زمینی ها را داخل بخار پز قرار می دهیم تا به طور کامل بپزند.

مرحله دوم

در صورتی که بخار پز در دسترس نداشتیم، سیب زمینی ها را درون کیسه فریزر قرار می دهیم و به صورت آبپز می پزیم. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و با گوشتکوب انها را به طور کامل له می کنیم تا شبیه پوره شوند.

مرحله سوم

در این مرحله پوره سیب زمینی را به کاسه حاوی آرد اضافه می کنیم، سپس تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و در ادامه شیر سرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله کره گیاهی نرم شده را به همراه نمک اضافه می کنیم و مواد را به خوبی روز می دهیم تا خمیری صاف و یکدست به وجود بیاید. حالا روی خمیر را با پارچه می پوشانیم و به مدت ۱۰ دقیقه آنرا کنار می گذاریم تا استراحت کند.

مرحله پنجم

حالا خمیر را به چونه های ۵۰ گرم تقسیم می کنیم و هر چونه را گرد می کنیم و با دست کمی تخت می کنیم. حالا روی چونه ها را با پلاستیک می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند تا حجیم شوند.

مرحله ششم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه با ته یک ماسوره یا درب بطری وسط چونه ها را سوراخ می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کنند. در همین حین سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه مناسب می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در ادامه نان تست خشک شده را نیز خرد می کنیم به صورت که مانند پانکو خیلی پودر نشود، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم. حالا یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن می ریزیم که دونات ها در روغن شناور باشند.

مرحله هشتم

در این مرحله دونات ها را ابتدا درون سفیده تخم مرغ می زنیم، سپس درون پودر نان خشک می غلطانیم تا به طور کامل پوشش داده شوند. در ادامه درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند، پس از اینکه یک سمت دونات ها سرخ شد آنها را بر می گردانیم.

مرحله نهم

پس از اینکه دو طرف دونات ها به خوبی سرخ شد، آنها را روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

نکات پخت دونات سیب زمینی

استفاده از پودر سوخاری

برای لایه رویی دونات سیب زمینی به صورت معمول از نان تست خرد شده استفاده می شود که به دلیل اینکه این نان طعم خاصی ندارد، می توانید پودر سوخاری یا پانکو را جایگزین آن کنید. برای تهیه پودر سوخاری پانکو به صورت سالم و مطمئن در منزل می توانید به مطلب زیر مراجعه نمایید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ayoe_widya83
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.