طرز تهیه جوجه کباب عربی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه جوجه کباب عربی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه جوجه کباب عربی جوجه کباب عربی یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار کشورهای عربی است که بافت و طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه گراتن کدو سبز خوشمزه و ساده با سس مخصوص

طرز تهیه گراتن کدو سبز خوشمزه و ساده با سس مخصوص

طرز تهیه گراتن کدو سبز گراتن کدو سبز یک پیش غذای سالم، کم کربوهیدرات و فاقد گلوتن است. این ویژگی ‌ها آن را تبدیل به غذایی مناسب برای همه می ‌کند. این …

طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو خوشمزه به روش مخصوص

طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو خوشمزه به روش مخصوص

طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو سالاد کلم قرمز و لبو یکی از انواع سالادهای خوشمزه فصل زمستان است که می توانیم آنرا با مواد متنوعی درست کنیم، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه ساندویچ گوشت

طرز تهیه ساندویچ گوشت گوساله چرخی و پنیر و مرغ گوشتی ریش ریش و سیب زمینی shkn d aj

ساندویچ گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۲ عدد بزرگ
پنیر پیتزا۵۰ گرم
پنیر گودا۲ ورق
سیب زمینی۱ عدد درشت
نان پیتا یا لواش۲ عدد
آرد نخودچی۱ قاشق چایخوری
پودر سیر و پاپریکابه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر سیر و پودر پیازبه مقدار کافی

دستور پخت ساندویچ گوشت

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ گوشت خوشمزه ابتدا یکی از پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم و با فشار دست آبش اضافی شا را به طور کامل می گیریم. در ادامه پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد نخودچی را به همراه مقداری پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم و چند دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند.

مرحله سوم

حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه ساندویچ به خوبی استراحت کند. پس از گذشت یک ساعت کاسه حاوی مخلوط گوشت چرخ را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه به اندازه یک همبرگر از مایه گوشت چرخ کرده بر میداریم و با دست آنرا شکل می دهیم، سپس در روغن داغ هر دو طرف انرا سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا کاملا کاراملی شود، سپس پیاز کارملی را کنار می گذاریم. در ادامه سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد می کنیم و سرخ می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله نان پیتا را باز می کنیم و یک تکه گوشت سرخ شده در آن قرار می دهیم. حالا مقداری پنیر پیتزا و یک ورق پنیر گودا به همراه مقداری پیاز کاراملی و سیب زمینی سرخ شده داخل نان قرار می دهیم و نان را جمع می کنیم.

مرحله هفتم

حالا یک تابه گریل روی حرارت قرار می دهیم و بدون ریختن هیچگونه روغنی ساندویچ ها را روی گریل قرار می دهیم تا نان ساندویچ ها برشته شود. در پایان ساندویچ ها را به همراه سیب زمینی سرخ کرده با سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 15 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.