طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ اسفنجی و خوشمزه بدون فر

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون تخمه مرغ کیک بدون تخمه مرغ و جوش شیرین و کره نی نی سایت و شیر

کیک بدون تخم مرغ یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک بدون تخم مرغ
آرد سفید۱۵۰ گرم
قهوه داغ۱۰۰ گرم
کره۵۰ گرم
شیر عسلی۱۵۰ گرم
شکر۳۵ گرم
پودر کاکائو۱۵ گرم
عصاره وانیل۵ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین½ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس

دستور پخت کیک بدون تخم مرغ

مرحله اول

برای تهیه کیک بدون تخم مرغ و فر ابتدا یک قالب ۱۵ سانتی را انتخاب می کنیم و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم و با قلمو اطراف قالب را چرب می کنیم.یک قابلمه ای که قالب ۱۵ سانتی داخل آن راحت جا بشود را انتخاب می کنیم.

مرحله دوم

سپس کف قابلمه کاتر شیرینی یا فویلی که آن را مچاله کرده ایم و یا پایه ای فلزی قرار می دهیم و شعله پخش کن روی شعله می گذاریم و قابلمه را روی آن قرار می دهیم تا با حرارت کم گرم شوذ.(فقط قابلمه و کاتر یا پایه فلزی روی حرارت باید باشند تا گرم شوند)

مرحله سوم

سپس ۱۰۰ گرم آب را داخل شیرجوش می ریزیم و ۲ قاشق غذاخوری قهوه فوری به آن اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم روی حرارت قرار می دهیم تا  به مدت ۱ دقیقه قهوه داغ شود و داخل کاسه ای می ریزیم.

مرحله چهارم

سپس کره آب شده،شکر،شیرعسلی،پودر کاکائو و عصاره وانیل را به آن اضافه می کنیم و با همزن برقی همگی مواد را تا جایکه خوب مخلوط شوند هم می زنیم. سپس بیکینگ پودر،نمک،جوش شیرین را به آرد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس از الک رد می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم و بعد مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و با احتیاط قالب را داخل قابلمه روی کاتر یا پایه فلزی قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا با استفاده از یک دمکنی درب قابلمه را محکم می بندیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه کیک بپزد.به هیچ عنوان در این مدت درب قابلمه را برنمی داریم. پس از گذشت ۳۰ دقیقه درب قابلمه را بر می داریم.

مرحله هفتم

سپس خلال دندان را داخل کیک فرو می کنیم و سریع بیرون می آوریم.اگر از مایه کیک به آن چسبیده بود یعنی هنوز زمان لازم است تا کیک بپزد و اگر به آن چیزی نچسبیده بود یعنی داخل کیک کاملا پخته شده است و حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله هشتم

درب قابلمه را می گذاریم تا به همین صورت ۶ دقیقه کیک استراحت کند و بعد قالب را از داخل قابلمه بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود.بعد کیک را از داخل قالب بیرون می آوریم و روی صفحه ای قرار می دهیم و با گاناش تزئین می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
بروز رسانی توسط در دوشنبه 19 آبان 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.