طرز تهیه کیک قاشقی

طرز تهیه کیک قاشقی مرحله به مرحله ساده خاگینه ماستی سکه ای در ساندویچ ساز بدون شیر و ماست دونفره دستور با شیر xvc jidi  d  rhard

کیک قاشقی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا برای عصرانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک قاشقی
آرد قنادی۱ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
شکر½ لیوان
وانیل¼ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
ماست½ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری سر پر

دستور پخت کیک قاشقی

مرحله اول

برای تهیه کیک قاشقی خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی یا برقی به مدت ۳ تا ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ و شکر حجیم و کرم رنگ شود.

مرحله دوم

در این مرحله ماست را به کاسه اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در صورتی که ماست در دسترس نداشتیم، می توانیم از نصف لیوان شیر یا نصف لیوان آب جوش استفاده کنیم.

مرحله سوم

در صورتی که بخواهیم به جای استفاده از ماست از آب جوش استفاده کنیمف باید حین اضافه کردن آب جوش مواد را به صورت مداوم مخلوط کنیم تا آب جوش باعث بستن تخم مرغ نشود و مایه کیک را خراب نکند.

مرحله چهارم

البته بهترین گزینه همان ماست است، چون باعث سبک شدن و پوک تر شدن بافت کیک می شود. در ادامه آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک می کنیم، سپس طی دو مرحله به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

هنگام اضافه کردن آرد باید از لیسک استفاده کنیم تا پف مواد نخوابد. نکته دیگر اینکه در صورتی که بخواهیم به جای ماست از شیر یا آب جوش استفاده کنیم باید یک چهارم لیوان آرد بیشتر به مواد اضافه کنیم تا مایه کیک منسجم شود.

مرحه ششم

پس از اینکه مایه کیک به طور کامل یکدست شد، زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد ترکیب شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه روغن داغ شد، ۱ قاشق غذاخوری از مایه کیک داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا خوب سرخ شود. در حین سرخ شدن کیک ها با قاشق روی کیک ها روغن داغ می ریزیم، این کار باعث می شود که کیک های قاشقی به خوبی پف کنند.

مرحله هشتم

پس از اینکه یک سمت کیک ها طلایی شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان کیک های سرخ شده را روی دستمال حلوه ای می چینیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود، سپس سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.