طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای

طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای

طرز تهیه بامیه هندی بامیه هندی یکی از شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است اصالتی هندی …

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه و پفکی به روش بازاری

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه و پفکی به روش بازاری

طرز تهیه پیراشکی پیراشکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک میان وعده بین المللی شناخته می شود. این شیرینی خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه می …

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی خوشمزه و طرح دار در منزل

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی خوشمزه و طرح دار در منزل

طرز تهیه رولت خامه ای رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خامه ای و تَر بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است که با دستورها و طرح های بسیار متنوعی تهیه …

طرز تهیه کیک تابه ای

طرز تهیه کیک تابه ای شکلاتی شمالی زبرا رژیمی با ماست کره ای  d  jhfi hd

کیک تابه ای یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به جای فر درون ماهیتابه پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک تابه ای
آرد۱٫۵ پیمانه
پودر کاکائو½ پیمانه
شکر۱ پیمانه
شیردو سوم پیمانه
روغن½ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
وانیل¼ قاشق چایخوری

دستور پخت کیک تابه ای

مرحله اول

برای تهیه کیک تابه خوشمزه ابتدا تخم مرغ و شکر را داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم تا حجیم و کمرنگ شود، سپس روغن مایع و وانیل را اضافه می کنیم و در حدی که مواد با هم یکدست شوند هم می زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله شیر را به همراه پودر کاکائو با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به مواد اضافه می کنیم و در حدی که با هم یکدست شوند مخلوط می کنیم. در ادامه آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

سپس در چند مرحله به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک به صورت یکدست در بیاید. حالا کف و دیواره های یک تابه مناسب را با روغن کمی چرب می کنیم ، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه را روی حرارت بسیار ملایم با شعله پخش کن قرار می دهیم و یک دم کنی هم روی درب تابه قرار می دهیم تا بخار موجود در تابه خارج نشود و کیک به خوبی پف کند. حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت برای پخت کیک زمان نیاز است.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه با خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو می کنیم، در صورتی که چیزی به خلال دندان نچسبید یعنی کیک ما به طور کامل مغز پخت شده است. در اخر کیک را از تابه خارج می کنیم و برش می زنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/nedakfood
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.