طرز تهیه جوجه چینی پفکی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه جوجه چینی پفکی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه جوجه چینی جوجه چینی یکی از غذاهای معروف و شناخته شده بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوی تهیه می شود. این غذای خوشمزه همانطور که از نامش مشخص …

طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی خوشمزه و رستورانی فست فودی

طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی خوشمزه و رستورانی فست فودی

طرز تهیه قارچ سوخاری قارچ سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای پرطرفدار است که به عنوان یک پیش غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی خوشمزه و ساده با سیب زمینی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی خوشمزه و ساده با سیب زمینی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی دمی گوجه فرنگی که با نام دمپختک گوجه هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه ایرانی است. این غذای خوشمزه از غذاهای ساده …

طرز تهیه کوفته پنیری

طرز تهیه کوفته پنیری پنیر پیتزا کوفته گوشت با پنیر پیتزا سوخاری ترکیه ای xvc jidi   tji  kdvd

کوفته پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۱ حبه
تخم مرغ۱ عدد
آرد سوخاری۴ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت کوفته پنیری

مرحله اول

برای تهیه کوفته پنیری ترکیه ای ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با دست به خوبی فشار می دهیم تا آب اضافی اش گرفته شود. در ادامه پیاز آب گرفته را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه بزرگ و جادار مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را رنده می کنیم و به همراه تخم مرغ، آرد سوخاری، جوش شیرین و نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم و با دست به خوبی ورز می دهیم تا مایه کوفته کاملا چسبناک و منسجم شود.

مرحله سوم

پس از اینکه مایه کوفته آماده شد، به اندازه یک نارنگی کوچک از آن بر می داریم، سپس به شکل کوکو در کف دست آنرا صاف می کنیم. در ادامه مقداری پنیر پیتزا در وسط مایه کوفته قرار می دهیم و انرا به شکل بیضی یا دایره جمع می کنیم.

مرحله چهارم

نکته مهم در مورد جمع کردن کوفته ها این است که باید به خوبی اطراف کوفته ها را با دست فشار دهیم تا به خوبی به هم بچسبند. در صورتی که به خوبی کوفته های را جمع نکنیم، هنگام سرخ کردن پنیر موجود در کوفته ها خارج می شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه آماده کردن تمام کوفته ها به پایان رسید صفحه گریل یا سمت گریل تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم، سپس کوفته ها را درون تابه می چینیم و صبر می کنیم تا یک سمت شان به طور کامل گریل شود.

مرحله ششم

سپس کوفته ها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به خوبی گریل شود. در صورت تمایل می توانیم چند عدد گوجه فرنگی ها هم در کنار کوفته ها گریل کنیم. در پایان کوفته ها را به صورت داغ به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 16 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.