مطالب پر بازدید
طرز تهیه سیب پلو با گوشت قلقلی خوشمزه به روش کرمانشاهی

طرز تهیه سیب پلو با گوشت قلقلی خوشمزه به روش کرمانشاهی

طرز تهیه سیب پلو با گوشت قلقلی سیب پلو از غذاهای سنتی و قدیمی شهر کرمانشاه است که با دستورها و مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کوفته گوشت ترکیه ای با سس فلفل و بادمجان

طرز تهیه کوفته گوشت ترکیه ای با سس فلفل و بادمجان

طرز تهیه کوفته گوشت ترکیه ای کوفته گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ترکیه ای که معمولا به همراه بلغور پلو (آموزش درست کردن بلغور پلو) سرو می شود، …

خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص گیاه انجدان گیاه انجدان رومی، که در میان گونه‌های گیاهی اروپا از اهمیت برجسته‌ای برخوردار است، در سراسر جهان، به ویژه در کشورهایی چون آلمان، ایالات متحده امریکا، مجارستان، جمهوری چک، …

طرز تهیه کوفته ایزگارا ترکیه ای خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه کوفته ایزگارا

طرز تهیه کوفته ایزگارا غذای ترکیه ای خوشمزه و ترکی

کوفته ایزگارا یکی از انواع کوفته های خوشمزه و پر طرفدار کشور ترکیه است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت چرخ کرده۱ کیلوگرم
پیاز۲ عدد بزرگ
سیب زمینی۴ عدد بزرگ
سیر۲ حبه
گوجه فرنگی۸ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
فلفل سبز۱۲ عدد
زنجبیل و سماقبه مقدار کافی
زیره سبز و فلفل قرمزبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت کوفته ایزاگارا

مرحله اول

برای تهیه کوفته ایزگارا ترکیه ای ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم. در ادامه پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله فلفل دلمه ای و سیر را رنده می کنیم و به همراه مقداری زنجبیل، سماق، زیره سبز، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

برای اینکه مایه کوفته به خوبی منسجم شود، آنرا به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا چسبناک و منسجم شود. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان آماده شدن مواد معطل نشویم.

مرحله چهارم

در این مرحله سینی فر را با کمی روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه به اندازه یک گردوی بزرگ از مایه کوفته بر می داریم و با دست به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم، سپس با کمی فاصله درون سینی فر می چینیم.

مرحله پنجم

به همین ترتیب تمام مایه کوفته را درست می کنیم و درون سینی فر می چینیم. در ادامه سیب زمینی ها را پوست می گیریم، سپس به صورت خلالی بزرگ و ضخیم خرد می کنیم و به ترتیب لابه لای کوفته ها می چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله گوجه فرنگی را از وسط نصف می کنیم و به همراه فلفل های سبز درون سینی فر می چینیم. سینی فر را درون فر که از قبل گرم شده است قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه گوشت را کوفته ها را تست می کنیم و در صورتی که مغز پخت شده بودند سینی فر را خارج می کنیم.در صورتی که کوفته ها هنوز نپخته بودن کمی آب جوش به سینی فر اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کوفته ها مغز پخت شوند.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 شهریور 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.