طرز تهیه کباب کوبیده مرغ خوشمزه و فوری به روش رستورانی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ خوشمزه و فوری به روش رستورانی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ کباب کوبیده مرغ یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و خوشمزه ایرانی است که از نظر ظاهری و متریال شباهت زیادی به کباب کوبیده سنتی دارد. البته …

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه قیمه نثار قیمه نثار یکی از انواع غذاهای اصیل و بسیار خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به مرصع پلو دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه عدسی صبحانه ساده خوشمزه و مجلسی سنتی اصفهانی

طرز تهیه عدسی صبحانه ساده خوشمزه و مجلسی سنتی اصفهانی

طرز تهیه عدسی عدسی یکی از انواع آش های اصیل و سنتی ایرانی است که به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با سایت تفریحی …

طرز تهیه حلوای سمولینا

طرز تهیه حلوای سمولینا با آرد سمولینا چی درست کنم مغزدار شیر xvc jidi pg h sl gdkh

حلوای سمولینا یکی از انواع حلوهای خوشمزه ایرانی است که معمولا برای مجالس مذهبی مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوا سمولینا
آرد سمولینا۱٫۵ لیوان
آب۱ لیوان
شیر۱٫۵ لیوان
شکر۱ و ¼ لیوان
کره۷۵ گرم
روغن¼ لیوان
پودر هل½ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
مغز گردو۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت حلوا سمولینا

مرحله اول

برای تهیه حلوای سمولینای مجلسی ابتدا آب را به همراه شیر و شکر داخل یک قابلمه مناسب با هم ترکیب می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد و شکر به طور کامل حل شود.

مرحله دوم

پس از اینکه مواد شروع به جوشیدن کردند، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مخلوط شیر و آب خنک شوند. در حین خنک شدن مخلوط شیر و آب بهتر است هر چند دقیقه با یک قاشق آنها را هم بزنیم تا شیر رویه نبندد.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره و روغن مایه را داخل تابه می ریزیم. پس از اینکه کره به طور کامل حل شد، آرد سمولینا را به تابه اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه رنگ آرد سمولینا قهوه ای روشن شد، پودر هل را به همراه زعفران دم کرده اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم، سپس مغز گردو را به صورت ریز خرد می کنیم و آنرا نیز به تابه اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله شربت خنک شده را به تابه اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا حلوا جمع شود. حدود ۵ دقیقه باید حلوا را هم بزنیم تا کاملا یکدست شود، سپس درب تابه را می گذاریم تا شیره به طور کامل جذب سمولینا شود.

مرحله ششم

در پایان درب تابه را بر می داریم و کمی حلوا را هم می زنیم تا کاملا یکدست شود، سپس آنرا داخل یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه روی حلوای را با هر وسیله ای که در دسترس داریم طرح می اندازیم، سپس آنرا سرو می کنیم.

نکات تهیه حلوا سمولینا

نان حلوایی با سمولینا

در صورتی که می خواهید این حلوای خوشمزه را به صورت مجلسی تر تهیه کنید می توانید آنرا با نان حلوایی میکس کنید. به این صورت که در تهیه نان حلوایی از حلوای سمولینا استفاده کنید. آموزش نان حلوایی را در مطلب زیر مشاهده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 28 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.