طرز تهیه حلوا انگشت پیچ زعفرانی به روش سنتی بوشهری

طرز تهیه حلوا انگشت پیچ زعفرانی به روش سنتی بوشهری

طرز تهیه حلوا انگشت پیچ حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یکی …

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین سالادهای ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش تقریبا در تمام رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و مخصوص فست فودی آمریکایی

طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و مخصوص فست فودی آمریکایی

طرز تهیه پیتزا پپرونی پیتزا پپرونی یکی از انواع پیتزاهای محبوب ایتالیا می باشد که به عنوان یک غذای بین المللی در تمام جهان شناخته شده می باشد. این پیتزا به دلیل …

طرز تهیه سمبوسه عربی

طرز تهیه سمبوسه عربی خمیر مخصوص نان یوفکا لواش با گوشت

سمبوسه عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۲ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پودر زنجبیل۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق سوپخوری
گشنیز۱ مشت
نعنا۴ برگ
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت سمبوسه عربی

مرحله اول

برای تهیه سمبوسه عربی خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کند. در ادامه فلفل دلمه ای و قارچ را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا سیر را رنده می کنیم و به همراه زنجبیل به تابه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی تفت می دهیم تا فلفل دلمه ای و قارچ به خوبی سرخ شوند. پس از اینکه مواد به خوبی سرخ شدند، گشنیز و نعناع را خرد کرده و اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه سبزیجات را به خوبی با دیگر مواد ترکیب کردیم، آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و پس از یک هم زدن کوتاه، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مخلوط گوشت چرخ کرده به طور کامل خنک شود.

مرحله پنجم

در این مرحله یک نان یوفکا را روی سطح کار قرار می دهیم و با کمی کره یا روغن آنرا چرب می کنیم، سپس نان یوفکا را از وسط تا می زنیم و مقداری از مایه گوشت چرخ کرده روی نان یوفکا قرار می دهیم و آنرا به شکل مثلثی می پیچیم.

مرحله ششم

به همین ترتیب تمام سمبوسه ها را می پیجیم و  آماده می کنیم، سپس یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن داخل تابه می ریزیم که سمبوسه ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.

مرحله هفتم

پس از اینکه روغن داغ شد، سمبوسه ها را به آرامی داخل روغن قرار می دهیم و اجازه می دهیم به طور کمل سرخ شوند. پس از اینکه سرخ شدن سمبوسه ها به پایان رسید، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.

مرحله هشتم

اگر دوست دارید سمبوسه ها ترد و شکننده باشند، حتما روغن اضافی انها را پس از سرخ کردن با دستمال حوله ای یا توری فلزی بگیرید. در پایان سمبوسه ها را داخل طرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 13 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.