طرز تهیه خورش هویج خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه خورش هویج خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه خورش هویج خورش هویج یکی از انواع خورش های خوشمزه و خاص ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این خورش خوشمزه را به سلیقه خود …

طرز تهیه مرغ بریان خانگی ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ بریان مرغ بریان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است و به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه خورش لوبیا سبز اصیل مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز اصیل مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. این خورش را می …

طرز تهیه ساندویچ مرغ خامه ای

طرز تهیه ساندویچ مرغ خامه ای با پنیر خامه ای خامه صبحانه

ساندویچ مرغ خامه ای یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه بین المللی است که با سس پستو سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل
بی بی اسفناج۱۰۰ گرم
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
سس پستو۳ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای۲ قاشق غذاخوری
قارچ۱۵۰ گرم
سیر۲ حبه
آویشن۱ قاشق چایخوری
روغن زیتونبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت ساندویچ مرغ خامه ای

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ مرغ خامه ای با سس پستو ابتدا گوشت مرغ را به همراه آویشن، ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم، سپس درب کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله دوم

برای اینکه مرغ به خوبی طعم دار شود، به مدت یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم. حالا صفحه گریل یا سمت گریل تابه دو طرف رار وی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت مرغ را روی گریل قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد. پس از اینکه سینه مرغ را گریل کردیم، انرا به صورت نواری برش می زنیم و کنار می گذاریم. در ادامه قارچ را به صورت اسلایس شده خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه قارچ خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی آن کشیده شود، سپس گوشت مرغ گریل شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت مرغ و قارچ به خوبی سرخ شدند، خامه را به همراه پنیر خامه ای به تابه اضافه می کنیمف سپس حرارت زیر تابه را ملایمتر می کنیم و کمی تفت می دهیم تا مواد به خوبی با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ششم

در این مرحله اسفناج های شسته شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. اگر از اسفناج معمولی استفاده می کنید حتما قبل از اضافه کردن آنرا بخار پز کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله سس پستو را به تابه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. در پایان نان ها باگت را باز می کنیم و مخلوط قارچ و مرغ خامه ای را درون نان های باگت قرار می دهیم، سپس ساندویچ ها را به صورت داغ سرو می کنیم.

نکات پخت ساندویچ مرغ خامه ای

سس پستو

این سس یکی از معروف ترین سس های ایتالیایی است که با طعم های متفاوتی تهیه می شود. البته برای تهیه این ساندویچ از سس پستوی سبز استفاده می شود که برای مشاهده آموزش تهیه آن می توانید به مقاله زیر مراجعه نمایید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.