طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری خوشمزه و مخصوص فست فودی

طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری

طرز تهیه ساندویچ تنوری در منزل فیله در فر و قارچ داخل فر فست فودی با پنیر پیتزا shkn d lvy jk vd

ساندویچ مرغ تنوری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل
هویج۱ عدد متوسط
پیاز۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای۱ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
سس مایونز۴ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نان باگت۴ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم

دستور پخت ساندویچ مرغ تنوری

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ مرغ تنوری رستورانی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا پیاز با ادویه ها یکدست شود، سپس گوشت مرغ را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. گوشت مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا آب بیندازد و کاملا سرخ شود.

مرحله سوم

پس از اینکه گوشت مرغ سرخ شد، فلفل دلمه ای و هویج را خرد می کنیم و به همراه گوشت مرغ کمی تفت می دهیم تا کاملا نر شوند. در ادامه مقداری نمک به همراه ادویه های مورد پسند خود را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر تفت می دهیم.

مرحله چهارم

حالا تابه را کنار می گذاریم تا مواد ساندویچ از حرارت بیفتند. در همین حین برای تهیه سس ساندویچ، سس مایونز را به همراه سس خردل، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله سس ساندویچ را روی نان های باگت می مالیم، سپس مقداری از مخلوط مرغ درون نان های باگت قرار می دهیم. در صورت تمایل می توانیم مقداری خیارشور، گوجه فرنگی و … هم درون نان های باگت قرار دهیم.

مرحله ششم

حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس ساندویچ ها را در کنار هم درون یک ظرف پیرکس قرار می دهیم و روی ساندویچ ها را با پنیر فراوان پوشش می دهیم، سپس روی ظرف را با فویل می پوشانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله ظرف حاوی ساندویچ ها را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم، سپس ۵ دقیقه گریل را روشن می کنیم و اجازه می دهیم روی پنیر پیتزا طلایی شود. در پایان ساندویچ ها را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 3 / 5. تعداد امتیاز: 4

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.