طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ سوخاری ساده و خوشمزه فوری

طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ سوخاری

طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ خانگی سوخاری ساده و قارچ دونفره سریع xvc jidi shkn d lvy s ohvd

ساندویچ فیله مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
فیله مرغ۲ عدد
ماست۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید۱ لیوان
سس همبرگر۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پاپریکا و پودر سیربه مقدار کافی
نان همبرگر۲ عدد

دستور پخت ساندویچ فیله مرغ سوخاری

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ فیله مرغ سوخاری خوشمزه ابتدا فیله های مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس ماست را به همراه آب لیمو ترش روغن زیتون و مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا فیله های مرغ به خوبی طعم دار شوند.

مرحله سوم

پس از اینکه فیله مرغ به خوبی طعم دار شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم. حالا آرد سفید را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس مقداری نمکف فلفل سیاه و ادویه های مورد سلیقه خود را به آرد اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک کاسه حاوی آب یخ هم جلوی دستمان قرار می دهیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که فیله ها هنگام سرخ کردن در روغن شناور باشند.

مرحله پنجم

حالا فیله های را داخل آرد سفید می ریزیم و مانند شستن لباس می چلانیم تا کامل آغشته به آرد شوندف سپس از آرد خارج می کنیم و در آب سرد می اندازیم. این کار را سه تا چهار مرتبه انجام می دهیم تا فیله های به خوبی آرد را جذب کنند.

مرحله ششم

در این مرحله فیله ها را داخل روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به طور کامل سرخ شوند. پس از اینکه سرخ کردن فیله ها به پایان رسید، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود.

مرحله هفتم

حالا داخل نان های باگت کمی سس همبرگر می زنیم و فیله های را داخل نان ها قرار می دهیم. در ادامه به دلخواه مقداری کاهو، گوجه فرنگی و خیارشور خرد می کنیم و به نان های باگت اضافه می کنیم، سپس به صورت داغ سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.