طرز تهیه ادویه پلویی خانگی و سالم به روش بندری در منزل
طرز تهیه ادویه پلویی
ادویه پلویی یکی از انواع ادویه های خوشمزه و بسیار پر کاربرد در آشپزی ایرانی است که از ترکیب ادویه های مختلف تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.
مواد لازم ادویه پلویی | |
برگ گل محمدی | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر زیره سبز | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر تخم گشنیز | ½ قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
جوز هندی | ¼ قاشق چایخوری |
دانه هل | ۶ عدد |
دانه میخک | ۲ عدد |
دستور تهیه ادویه پلویی
مرحله اول
برای تهیه ادویه پلویی خانگی ابتدا تمام ادویه ها را داخل آسیاب می ریزیم و چند پالس می زنیم تا کاملا پودر و یکدست شوند. در صورتی که تمایل دارید این ادویه را با طعمی تند و تیز درست کنید حتما مقداری فلفل قرمز اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله مخلوط ادویه های پودر شده را از داخل آسیاب خارج می کنیم و با یک الک زیر الک می کنیم تا قسمت های اضافی و پوسته های ادویه ها جدا شود. در ادامه یک ظرف شیشه ای درب دار را می شوییم و با دستمال خشک می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله ادویه پلویی آماده شده را داخل ظرف شیشه ای می ریزیم، سپس درب آنرا می بندیم و در کابینت نگهداری می کنیم. بهتر است این ادویه را دور از نور مستقیم خورشید و رطوبت نگهداری کنیم تا طعم و عطرش از بین نرود.
- منبع : mojezeyechashni