طرز تهیه ادویه پلویی خانگی و سالم به روش بندری در منزل

طرز تهیه ادویه پلویی

طرز تهیه ادویه پلویی بندری زمان استفاده از ادویه پلویی مشهد جنوبی ادویه مخصوص پلو در چه غذاهایی استفاده میشود xvc jidi hn di g dd

ادویه پلویی یکی از انواع ادویه های خوشمزه و بسیار پر کاربرد در آشپزی ایرانی است که از ترکیب ادویه های مختلف تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم ادویه پلویی
برگ گل محمدی۳ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز۱ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز½ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل½ قاشق چایخوری
جوز هندی¼ قاشق چایخوری
دانه هل۶ عدد
دانه میخک۲ عدد

دستور تهیه ادویه پلویی

مرحله اول

برای تهیه ادویه پلویی خانگی ابتدا تمام ادویه ها را داخل آسیاب می ریزیم و چند پالس می زنیم تا کاملا پودر و یکدست شوند. در صورتی که تمایل دارید این ادویه را با طعمی تند و تیز درست کنید حتما مقداری فلفل قرمز اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله مخلوط ادویه های پودر شده را از داخل آسیاب خارج می کنیم و با یک الک زیر الک می کنیم تا قسمت های اضافی و پوسته های ادویه ها جدا شود. در ادامه یک ظرف شیشه ای درب دار را می شوییم و با دستمال خشک می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله ادویه پلویی آماده شده را داخل ظرف شیشه ای می ریزیم، سپس درب آنرا می بندیم و در کابینت نگهداری می کنیم. بهتر است این ادویه را دور از نور مستقیم خورشید و رطوبت نگهداری کنیم تا طعم و عطرش از بین نرود.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.