طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی به روش مشهدی

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی به روش مشهدی

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی ترشی گوجه فرنگی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی ترشی بادمجان کبابی یکی از انواع ترشی های خوشمزه پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این ترشی خوشمزه را می توانیم فقط …

طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه و مجلسی با رنگ های متنوع

طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه و مجلسی با رنگ های متنوع

طرز تهیه ترشی گل کلم ترشی گل کلم یکی از انواع ترشی های خوشمزه  ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد متنوعی تهیه می شود. این ترشی خوشمزه با نام …

طرز تهیه ادویه پلویی

طرز تهیه ادویه پلویی بندری زمان استفاده از ادویه پلویی مشهد جنوبی ادویه مخصوص پلو در چه غذاهایی استفاده میشود xvc jidi hn di g dd

ادویه پلویی یکی از انواع ادویه های خوشمزه و بسیار پر کاربرد در آشپزی ایرانی است که از ترکیب ادویه های مختلف تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم ادویه پلویی
برگ گل محمدی۳ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز۱ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز½ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل½ قاشق چایخوری
جوز هندی¼ قاشق چایخوری
دانه هل۶ عدد
دانه میخک۲ عدد

دستور تهیه ادویه پلویی

مرحله اول

برای تهیه ادویه پلویی خانگی ابتدا تمام ادویه ها را داخل آسیاب می ریزیم و چند پالس می زنیم تا کاملا پودر و یکدست شوند. در صورتی که تمایل دارید این ادویه را با طعمی تند و تیز درست کنید حتما مقداری فلفل قرمز اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله مخلوط ادویه های پودر شده را از داخل آسیاب خارج می کنیم و با یک الک زیر الک می کنیم تا قسمت های اضافی و پوسته های ادویه ها جدا شود. در ادامه یک ظرف شیشه ای درب دار را می شوییم و با دستمال خشک می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله ادویه پلویی آماده شده را داخل ظرف شیشه ای می ریزیم، سپس درب آنرا می بندیم و در کابینت نگهداری می کنیم. بهتر است این ادویه را دور از نور مستقیم خورشید و رطوبت نگهداری کنیم تا طعم و عطرش از بین نرود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.