طرز تهیه خوراک سبزیجات تنوری خوشمزه به روش یونانی

طرز تهیه خوراک سبزیجات تنوری خوشمزه به روش یونانی

طرز تهیه خوراک سبزیجات تنوری خوراک سبزیجات تنوری از غذاهای معروف بین المللی است که معمولا به صورت رژیمی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه پلوی بحرینی پلو مرغ خوشمره و لاکچری بحرین

طرز تهیه پلوی بحرینی پلو مرغ خوشمره و لاکچری بحرین

طرز تهیه پلوی بحرینی امروز قصد داریم شما را با غذایی بسیار خوشمزه از کشوری عربی در خلیج فارس آشنا کنیم. پلوی بحرینی، یک خوراک ویژه و متفاوت برای دورهمیهای خانوادگی و …

طرز تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت نان گوزلمه با آرد ذرت یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش بافت است که اصالت آن به کشور های ترکیه تعلق دارد، برای …

طرز تهیه پلوی مکزیکی

طرز تهیه پلوی مکزیکی با ذرت و مرغ مخلوط خوشمزه رستورانی پر ادویه xvc jidi g l cd d

پلوی مکزیکی همانطور که از نامش مشخص است یکی از انواع غذاهای پر ادویه و بسیار خوشمزه کشور مکزیک می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی مکزیکی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج۲ پیمانه
سینه مرغ½ سینه کامل
فلفل دلمه ای۱ عدد
کنسرو ذرت½ پیمانه
گوجه فرنگی۳ عدد متوسط
سیر۲ حبه
قارچ۴ عدد متوسط
پیاز۱ عدد درشت
پودر پاپریکا½ قاشق چایخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
پودر لیمو عمانی½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت پلو مکزیکی

مرحله اول

برای تهیه پلوی مکزیکی خوشمزه ابتدا برنج را نسبت به نوع آن بین ۳۰دقیقه تا یک ساعت به همراه ۱ قاشق چای خوری نمک و آب گرم می خیسانیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم.

مرحله دوم

پیاز را به اندازه ای تفت می دهیم که شفاف و شیشه ای شود، سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم. در ادامه گوشت مرغ را به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

گوشت مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود و رنگش تغییر کند، سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیر رنده شده را فقط در حدی تفت می دهیم تا عطرش بلند شود، سپس فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۳ دقیقه قارچ را به صورت نگینی یا ورقه ای خرد می کنیم و به همراه ذرت به تابه اضافه می کنیم و ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه گوجه فرنگی ها را به صورت ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر لیمو عمانی و پودر زنجبیل را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم تا آب داخل تابه کشیده شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید، سپس برنج خیسانده شده را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه داخل آب جوش قرار می دهیم تا پخت اولیه برنج انجام شود.

مرحله هفتم

زمانی که دانه های برنج کاملا نرم و مغزشان سفت بود، باید برنج را آبکشی کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم. در ادامه برای ته دیگ از سیب زمینی ورقه شده یا نان لواش استفاده می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله روی ته دیگ را با برنج می پوشانیم، سپس یک لایه از مخلوط مرغ و قارچ روی برنج می ریزیم. به همین ترتیب برنج و مخلوط مرغ و قارچ را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم. لایه آخر را باید با برنج پر کنیم.

مرحله نهم

حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. پس از اینکه برنج دم کشید، آنرا با دیگر مواد داخل قابلمه ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس ب صورت داغ سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/hemoo00oo
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.