طرز تهیه پلو یونانی

طرز تهیه پلو یونانی سامان گلریز با میگو رزا منتظمی با گوشت چرخ کرده ادویه xvc jidi  g  d khkd

پلو یونانی یکی از غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور یونان است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
سینه مرغ کامل۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
کنسرو نخود فرنگی۱ پیمانه
کنسرو ذرت۱ پیمانه
قارچ۲۰۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
ادویه کاری و پاپریکابه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و زعفران دم کردهبه مقدار کافی

دستور پخت پلو یونانی

مرحله اول

برای تهیه پلو یونانی مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کره در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک شود. در ادامه گوشت مرغ را به صورت مکعبی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه مقداری ادویه کاری، پاپریکا، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهد. پس از اینکه مرغ تغییر رنگ داد و کمی سرخ شد قارچ به صورت اسلایس شده خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله قارچ ها را به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی شان تبخیر شود و کمی سرخ شوند. در ادامه نخود فرنگی و ذرت را به تابه اضافه می کنیم و پس از دو دقیقه تفت دادن، فلفل دلمه ای را به خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه فلفل دلمه ای نرم شد به دلخواه مقداری زعفران دم کرده هم به تابه اضافه می کنیم. حالا یک فنجان آب جوش به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت مرغ و سبزیجات به طور کامل مغز پخت شوند.

مرحله پنجم

برای تهیه برنج ابتدا برنج را نسبت به نوع آن به مدت ۱ تا ۲ ساعت می خیسانیم، سپس داخل یک قابلمه تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. سپس کمی نمک و روغن به آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه برنج را به قابلمه آب جوش اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب درون قابلمه کم شود، حالا مخلوط مرغ را به برنج اضافه می کنیم و با برنج مخلوط می کنیم، سپس یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم تا برنج دم بکشد.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.