طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک چیز کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه کشور یونان است که به عنوان یک کیک بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی …

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین کیک ها در سراسر جهان است که بیشترین استفاده آن در صنایع شیرینی پزی می باشد. کیک اسفنجی در شیرینی پزی و …

طرز تهیه کیک خیس خوشمزه و ترکیه ای به روش کافی شاپی

طرز تهیه کیک خیس خوشمزه و ترکیه ای به روش کافی شاپی

طرز تهیه کیک خیس کیک خیس یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک کیک بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده این دستور …

طرز تهیه کلوچه کردی

طرز تهیه کلوچه کرمانشاهی کردی کردستانی خوشمزه با شیر xvc jidi  g  i  vnd

کلوچه کردی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم کلوچه کردستانی
تخم مرغ۲ عدد
شیر½ پیمانه
ماست½ پیمانه
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
شکر۱ لیوان
کره½ لیوان
روغن مایع½ لیوان
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
آرد سفیدحدودا ۲ تا ۳ پیمانه

دستور پخت کلوچه کردی

مرحله اول

برای تهیه کلوچه کردی خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه کره، روغن مایع و شکر داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه ماست و شیر را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را ترکیب می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پودر خمیر مایه فوری را به همراه بکینگ پودر، زعفران دم کرده، پودر هل و وانیل را به مواد اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند. در ادامه آرد را دو تا سه مرتبه الک می کنیم.

مرحله سوم

حالا آرد را کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. در حدی باید آرد اضافه کنیم که خمیر به دست نچسبد، البته باید توجه داشته باشیم که بیش از حد آرد اضافه نکنیم تا خمیر سنگین و خشک شود.

مرحله چهارم

در این مرحله یک کاسه مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس خمیر را درون کاسه قرار می دهیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم. در ادامه کاسه را در یک جای گرم قرار می دهیم و اجازه می دهیم حجم خمیر تقریبا دو برابر شود.

مرحله پنجم

پس از گذشت یک تا دو ساعت که خمیر به طور کامل آماده شد، آنرا روی سطح کار منتقل می کنیم و کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی خمیر گرفته شود. حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله ششم

حالا خمیر را به ۴ تا ۶ قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را چونه می گیریم. در ادامه سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم، حالا خمیرها را با وردنه باز می کنیم و داخل سینی فر قرار می دهیم، سپس روی خمیرها را ۱۵ دقیقه می پوشانیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان، روی خمیرها را با زرده تخم مرغ و مقداری کنجد یا سیاه دانه رومال می کنیم و به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم. پس از اینکه کلوچه ها پختند، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کلوچه ها رنگ بگیرد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.