مطالب پر بازدید
مضرات زعفران برای زنان، مردان، بارداری و سردرد!

مضرات زعفران برای زنان، مردان، بارداری و سردرد!

مضرات زعفران زعفران، این ادویه‌ی خوشمزه و معطر که ایران بهترین نمونه‌های آن را به دنیا عرضه می‌کند، در کنار فواید بی‌شمارش، دارای مضراتی است که نباید نادیده گرفته شود. اهمیت توجه …

طرز تهیه کیک شکلاتی پنبه ای خوشمزه و ساده کافی شاپی

طرز تهیه کیک شکلاتی پنبه ای خوشمزه و ساده کافی شاپی

طرز تهیه کیک شکلاتی پنبه ای کیک شکلات پنبه ای، یک کیک شکلاتی است که با نسکافه و پودر کاکائو تهیه می شود. این کیک را می توان با گاناش یا کرم …

طرز تهیه بیسکویت پرتقالی خوشمزه و مجلسی مناسب پذیرایی

طرز تهیه بیسکویت پرتقالی خوشمزه و مجلسی مناسب پذیرایی

طرز تهیه بیسکویت پرتقالی بیسکویت پرتقالی، یک نوع بیسکوییت ترد و خوشمزه است که از یک کرم پرتقالی برای روی آن استفاده شده است. این بیسکوییت به دلیل نقشی که دارد، زیباست …

طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی خوشمزه و مخصوص فرانسوی

طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی

طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی شکلاتی خوشمزه مجلسی

کوکی کره بادام زمینی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم کوکی کره بادام زمینی
آرد سفید۱۴۰ گرم
کره بادام زمینی۵۵ گرم
تخم مرغ۱ عدد
شکر قهوه ای۱۰۰ گرم
وانیل½ قاشق چایخوری
کره۱ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
شکر۳ قاشق سوپخوری

دستور پخت کوکی کره بادام زمینی

مرحله اول

برای تهیه کوکی کره بادام زمینی خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. در ادامه کره را به همراه کره بادام زمینی داخل یک کاسه مناسب با دور تند همزن می زنیم تا سبک و پفکی شوند.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر قهوه ای به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را تا حدی که کاملا سبک شوند با همزن مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم و به همراه بکینگ پودر کم کم اضافه می کنیم.

مرحله سوم

نکته مهم در این مرحله این است که باید آرد را کم کم اضافه کنیم تا خمیر بیش از حد سفت نشود. پس از اینکه مایه شیرینی به طور کامل آماده شد، آنرا به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا کمی استراحت کند.

مرحله چهارم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه کوکی را از یخچال خارج می کنیم، در ادامه یه اندازه یک گردو از مایه کوکی بر می داریم و در شکر ساده می غلطانیم، سپس در سینی فر می چینیم.

مرحله پنجم

به همین ترتیب تمام کوکی ها را شکل می دهیم و پس از غلطاندن در شکر داخل سینی فر با کمی فاصله می چینیم. در ادامه سینی فر را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کوکی ها به طور کامل بپزند.

مرحله ششم

پس از اینکه کوکی ها به طور کامل پختند، می توانیم برای اینکه روی کوکی ها کمی طلایی شود، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم. در پایان کوکی ها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شوند، سپس سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.